Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Paradise Hotel

Paradise Hotel byter namn och gör stora förändringar

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2021

Nytt hotell och nya deltagarkriterier

Paradise hotel genomgår stora förändringar under 2022. Detta efter skandalen som rörde programmet tidigare i våras.

Det stormades vilt runt realityserien Paradise Hotel under den föregående säsongen, som skrotades efter att anklagelser om övergrepp rapporterats.

Till följd av detta valde NENT Group att plocka begrava säsongens redan släppta avsnitt och skrota de resterande, trots att de redan var inspelade. Likväl kunde Filmtopp vara först ut med att presentera säsongens vinnare.

Kort därefter berättade de även att stora förändringar skulle genomföras när programmet återvänder under 2022.

Byter namn för att markera nystart

Nu rapporterar VG att dessa förändringar kommer att ske i Sverige såväl som i Norge. Det rör sig bland annat om att Paradise Hotel numera byter namn till Paradise och att man inte längre kommer att spela in på samma hotell som tidigare.

– Paradise ska fortsatt spelas in i Mexiko, men vi ska använda en ny plats, ett nytt tufft resort. Inspelningen kommer troligtvis att ske i februari/mars, säger Christian Meinseth, programchef på NENT Group Norge.

Får inte vara singlar

En av de stora nya ändringarna blir att deltagarna inte längre får vara singlar, om detta säger Meinseth följande:

– Det ska bli ett mycket större fokus på deltagarna som helhet och inte endast deras förmågor att vara taskiga och "spela spelet". Generellt ska Paradise spegla tiden vi lever i nu, både i twists, casting, inspelningsplats, diverse lojalitetstest och så vidare.

I Norge kommer det att finnas deltagare från både städer och byar, för att reflektera syftet med representation. Tidigare har vi också kunnat rapportera om de nya "sexreglerna" som gäller för den nya säsongen.

Exakt vad detta innebär för Paradise Hotel Sverige återstår att se, men sett till att dessa ändringar uppges att ske både här och i Norge kan vi förvänta oss en helt ny typ av fortsättning på Realityserien.

NÄSTA ARTIKEL