Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Toby Johnson i Paradise Hotel. Foto: Viaplay

Utredningen står still - ett år efter Paradise Hotel

  • Viaplay
Oscar Pettersson | Nyhet
22 april 2022
Oscar Pettersson | Nyhet
22 april 2022

Toby Johnson kastades ut - fortfarande ingen dom

Ett år har gått sedan "Paradise Hotel" stoppades efter anklagelser om övergrepp, men själva utredningen står stilla och nästan ingenting har hänt.

Efter knappt 24 timmar i Paradise Hotel-huset slängdes deltagaren Toby Johnson ut. Detta efter att ha anklagats för att ha begått två övergrepp mot Annie Dahlberg och Jennifer Paatere.

Men det var först efter att tittare och media reagerat på händelserna som avsnittet togs ner och säsongen till sist stoppades. Kort därefter inleddes en förundersökning och ett år senare är utredningen fortfarande öppen. 

Väntar på beslut

Både Annie Dahlberg och Jennifer Paatere företräds av advokaten Elisabeth Massi Fritz. Tillsammans väntar de på att åklagaren ska fatta ett beslut i ärendet, men Elisabeth säger att handläggningstiden har varit lång. 

Paradise Hotel görs om

Samtidigt som skandalsåpan lades ner kom även beskedet om att programmet skulle göra förändringar, bland annat att deltagarna måste vara över 20 år, paren behöver inte bestå av tjej och kille och de behöver inte längre vara singlar för att delta i programmet. Rummens sängar byts ut mot enkelsängar dessutom.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL