Robinson 2022 höst: Greta Pierre

Robinson 2022 höst: Greta Pierre

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:10 | Publicerad 09 oktober 2022 kl. 07:10

Tidigare Robinson-vinnarens dotter

Greta Pierre som tävlar i "Robinson" 2022 höst är dotter till Ellenor Pierre, vinnaren av programmet 2009. Kommer hon att gå i sin mors fotspår?

Robinson 2022 höst har gått av stapeln och bland de arton deltagarna finns Greta Pierre, dotter till den tidigare Robinson-vinnaren Ellenor Pierre. Hon må vara bland säsongens yngsta tävlande, men en sak är säker: Greta har blicken fäst på den prestigefyllda statyetten.

Robinson 2022 höst: Greta Pierre
Greta Pierre. Foto: TV4.

Namn: Greta Pierre
Ålder: 23 år
Personlig sak: filt

Förväntningarna lär av förklarliga skäl vara höga på Greta Pierre i Robinson. Men den som sätter höst på press henne är förmodligen Greta själv som är tydlig med att hon inte ser något annat än att hon ska vinna hela tävlingen. Detta trots att hon är bland de yngsta deltagarna i årets säsong av programmet.

Även om Greta har självförtroendet fick vi se henne bli något omkullkastad i premiären och besviken på sig själv. Greta tycker att hon borde ha sett det komma att Pelle Lilja och Britten Nordström som hon och resterande deltagare trodde skulle åka ut under lagutdelningen istället blev kaptener.

Det här blir en säsong som kommer att bjuda på sina överraskningar, och då gäller det att hänga med. Därför får vi för Gretas skull hoppas att hon fått med sig värdefulla tips från mamma Ellenor, som kan ge henne en fördel när vi avancerar i tävlingen.

Du följer Greta Pierre i Robinson 2022 höst på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL