Robinson 2022 höst: Pelle Lilja

Robinson 2022 höst: Pelle Lilja

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 20:11 | Publicerad 09 oktober 2022 kl. 07:10

Socialpedagogen från Stockholm

Pelle Lilja är en av deltagarna i "Robinson" 2022 höst som stuckit ut i mängden. Har han vad som krävs för att kamma hem segern?

Mer läsning:

Den nya Robinson-säsongen är nu i gång och tittarna ser fram emot att få följa en hård kamp ute på ön. Bland de tävlande har vi Pelle Lilja, som tidigt in på äventyret tagit ett stadigt grepp om taktpinnen. 

Robinson 2022 höst: Pelle Lilja

Robinson 2022 höst: Pelle Lilja
Pelle Lilja. Foto: TV4.

Namn: Pelle Lilja
Ålder: 58
Bor: Enskede, Stockholm
Yrke: Socialpedagog
Personliga sak: Poncho

I TV4:s omåttligt populära tävlingsprogram finns det alltid de profiler som sticker ut mer än andra. Det råder inga tvivel om att Pelle Lilja från Stockholm är just en sådan. Redan i det första avsnittet kunde vi se honom ta sig an en ledarroll och bilda en grupp innan lagen ens var satta. Det dröjde heller inte lång tid innan han fick anta rollen som kapten över Lag Syd. 

Har Pelle vad som krävs för att sluta upp som vinnare?

Robinson 2022 höst: Pelle Lilja
Foto: TV4.

Så här långt är känslan att Pelle vet hur han ska leda ett lag – så länge han får göra det på sitt sätt. Harmonin i Lag Syd är inledningsvis god, men det finns en risk att Pelle kommer anses vara för bossig. Kanske behöver han låta andra kliva fram och lösa utmaningar åt gruppen. Vi har hört lagkamraten Pernilla Johansson säga att hon inte går ihop med alfahanar som ska vara "störst, bäst och vackrast".

Samtidigt har Pelle sagt att han skulle vara helt okej med att låta någon annan vara kapten, vilket stärker bilden av honom som lagspelare. Oavsett vilken roll han antar har Lag Syd här en stark karaktär, som bevisat att han är av stort värde när det kommer till tävlingar. En potentiell vinnare av Robinson? Om han kan kan hålla gruppen på sin sida.

Du följer Pelle Lilja i "Robinson" 2022 höst på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL