Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Veckans hetaste trailers – Venom, Zebrarummet m.fl.

Veckans hetaste trailers – Venom, Zebrarummet m.fl.

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Lista
07 augusti 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Lista
07 augusti 2021

Alla veckans mest uppmärksammade trailers – samlade på en plats.

Har du svårt att hålla koll på alla nya trailers som kommer ut hela tiden? Misströsta inte. Vi har samlat några av veckans trailer-höjdpunkter på ett och samma ställe, så att du ska kunna hitta dem så snabbt och enkelt som bara möjligt.

Under den gångna veckan har det kommit ut en rad spännande trailers och teasers. I urvalet nedan finns klipp från allt från svenska serier till Clint Eastwoods senaste rulle.

Här är veckans höjdpunkter från trailervärlden:

Venom: Let There Be Carnage

Den senaste trailern till Venom: Let There Be Carnage lockade till sig miljontals tittare på bara några få timmar när den släpptes i måndags. I skrivande stund har den närmare 24 miljoner visningar på Youtube – det råder med andra ord ingen tvekan om att fansen är peppade på filmen. I uppföljaren återvänder Tom Hardy i rollen som Eddie Brock, nu i en aningen mer tygland samlevnad med sin symbiot.

LÄS MER: Trailern till Venom 2 välter internet

Cry Macho

Clintan, 91 år ung, är tillbaka med ännu en ny rulle, som han både spelar huvudrollen i och regisserar. Med Cry Macho är Eastwood tillbaka i westerngenren. Denna gången spelar han en tidigare rodeostjärna som numera är en hästuppfödare, och som tar sig an en ung grabb med en alkoholiserad mamma.

LÄS MER: Se 91-årige Clint Eastwood i hans nya film

La Casa de Papel

Den nya och sista säsongen av uppskattade La Casa de Papel landar snart på Netflix – den 3 september smäller det, då den första delen av säsongen släpps. Den andra delen av säsong 5 kommer sedan att släppas på netflix den 3 december. Att döma av trailern har vi en minst sagt rafflande, och alltid lika spännande, avslutning av serien att vänta.

LÄS MER: Trailerpremiär: La Casa de Papel säsong 5

Zebrarummet

"Zebrarummet" är en av Viaplays kommande storsatsningar och nu har det äntligen släppts en liten teaser för serien. Handlingen kretsar kring mysteriet kring en ung elev på en anrik internatskola som hittas död. I Zebrarummet ser vi bland andra Valter Skarsgård och Henrik Schyffert. Den sistnämnde har dessutom varit med och utvecklat serien.

LÄS MER: Trailerpremiär: Zebrarummet på Viaplay

Två systrar

Även "Två systrar" är en kommande originalserie från Viaplay. Serien är baserad på Amanda Schulman och Hannah Widells böcker med samma namn och handlar om två systrar som bor tillsammans och är bästa vänner – trots att de lever helt olika liv. Allt ställs på sin spets när lillasyster Alicia en dag bestämmer sig för att flytta ihop med sin pojkvän.

LÄS MER: Första titt på Viaplays dramaserie Två systrar

Berättelsen om Askungen

Ännu en ny tolkning av "Askungen" är på gång – denna gången i form av en musikalfilm som kommer till Amazon Prime Video. I Berättelsen om Askungen kommer vi att få se Camila Cabello och några ytterligare kända namn som vi kommer att få se är Billy Porter, James Corden och Pierce Brosnan.

Vad filmen kommer att handla om gissar vi att ni redan vet.

LÄS MER: Stora musikalnummer i nya Askungen

Stranger Things

Älskade "Stranger Things" har haft ett extremt långt uppehåll sedan sin senaste säsong – över två år, och nu står det klart att säsong fyra kommer ut först under 2022. Under veckan släppte Netflix en tredje liten smygtitt på vad som komma skall i serien.

LÄS MER: Ny teaser till Stranger Things – då kommer säsong 4

The Great

Senare i höst, närmare bestämt den 19 november, kommer den andra säsongen av det skruvade kostymdramat The Great. I samband med att Hulu presenterade premiärdatumet släppte de också en liten teaser inför säsongen. Serien, med Elle Fanning i huvudrollen, är löst baserad på händelserna i Katarina den storas liv.

LÄS MER: The Great säsong 2 – premiärdatum och ny teaser

The Mad Women's Ball

Den franska dramathrillern The Mad Women's Ball får sin premiär på Amazon Prime Video den 17 september. Filmen utspelar sig 1885 och handlar om två kvinnor som bestämmer sig för att fly från ett mentalsjukhus i Paris. The Mad Women's Ball regisseras av Mélanie Laurent som också spelar en av de två huvudrollerna.

LÄS MER: Den 17 september kommer The Mad Women's Ball

Kate

I veckan kom en trailer till Kate – Netflix nya actionsatsning med Mary Elizabeth Winstead i huvudrollen. I filmen spelar Winstead som en brutal brottslig ute efter hämnd. Kate har premiär på Netflix den 10 september och utöver Winstead kommer vi också att få se Woody Herrelson m.fl. i rollerna.

LÄS MER: Trailer till Netflix hämndrulle Kate

He's All That

Du kanske kunde räkna ut det på namnet, men om inte så är He's All That  en remake på tonårsrullen She's All That från 1999. I Netflix remake av den romantiska tonårskomedin tar sig en influencer an att förvandla skolans största loser till att bli balens kung.

LÄS MER: Trailer till klassiker-remaken He's All That

En blivande presidents dagbok

Disney+ familjevänliga serie En blivande presidents dagbok återvänder snart med en andra säsong. Serien handlar om 13-åriga Elena, som en dag kommer att bli USA:s president – men först måste hon ta sig igenom plugget och allt vad det innebär.

LÄS MER: Trailer: En blivande presidents dagbok 2

NÄSTA ARTIKEL