Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ny teaser till Stranger Things – då kommer säsong 4

Ny teaser till Stranger Things – då kommer säsong 4

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
06 augusti 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
06 augusti 2021

Ingen ny säsong av Stranger Things under 2021.

Netflix har släppt en ny teaser till den efterlängtade fjärde säsongen av deras flaggskepp "Stranger Things". Den lilla smakbiten ger oss också ett nytt besked om när de kommande säsongen planeras att lanseras på streamingtjänsten.

Den tredje säsongen av "Stranger Things" hade premiär för över två år sedan, den 4 juli 2019. Det dröjde inte mer än lite drygt ett halvår efter det innan vi fick se den första lilla glimten från säsong fyra, men sedan dess har fans till serien fått uthärda en ovanligt lång väntan på några definitiva besked om den kommande säsongen.

Idag har en ny kortare teaser för säsong fyra kommit ut, vilket är ett tecken på att vi äntligen närmar oss en premiär för säsongen. För den som känner sig otålig på nya avsnitt är innehållet i teasern dock inte enbart positivt. Under en längre tid har det nämligen ryktats att den kommande säsongen var tänkt att landa på Netflix under den senare delen av 2021 – men i den nya smygglimten får vi ett annat besked.

Det nya beskedet är att Stranger Things 4 kommer att få sin premiär under 2022. Med andra ord kommer väntan mellan den förra och den kommande säsongen att ha varit på minst 2,5 år. En sådan lång väntan mellan säsonger hör inte till vanligheten och en av de främsta anledningarna till fördröjningen är att produktionen avbröts på grund av pandemin.

Det återstår att se hur små "barnen" i serien kommer att vara i den nya säsongen.

MER LÄSNING: Trailern till Stranger Things 4 är här

Se den nya teasern här:

Handlingen i den kommande säsongen är inte helt kartlagd, men baserat på de teasers och trailers vi har fått ta del av hittills vet vi bland annat att Hopper (David Harbour) befinner sig i fångenskap i Ryssland och att det hintats om att Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) kommer att återvända.

QUIZ: Vad kan du om Stranger Things?

Stranger Things 4
Foto: Netflix
Stranger Things säsong 4
Foto: Netflix
Fjärde säsongen av Stranger Things
Foto: Netflix
NÄSTA ARTIKEL