Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till Venom 2 spränger internet

Trailern till Venom 2 spränger internet

Axel Diedrichs | Nyhet
02 augusti 2021
Axel Diedrichs | Nyhet
02 augusti 2021

Uppladdningen inför premiären total!

Den nya trailern till "Venom 2" har fått världen att stanna upp. På några timmar har förhandsvisningen nått över sex miljoner visningar bara på Youtube.

MER LÄSNING:

Venom – ett försvarstal av en förtjust

Intervju med Todd McFarlane – skaparen av Venom

Den första Venom-filmen delade publiken, men splittringen hindrade inte stålarna från att rulla in – och snart även uppföljaren. I Venom: Let There Be Carnage är Tom Hardy tillbaka som journalisten Eddie Brock, nu i mer tyglad samlevnad med sin symbiot. Den här gången ställs han mot Cletus Kasady som spelas av birollskungen Woody Harrelson. Av allt att döma väntar vi oss en ruggig duell mellan de två.

Filmens första trailer har sedan två månader tillbaka tickat in omkring 32 miljoner tittare på Tuben. Vad gäller den andra trailern, så har den på bara en halv dag hämtat in 6,5 miljoner visningar. Känns det befogat att säga att den sprängt nätet? Allt annat vore en underdrift.

Har du ännu inte spanat in trailern? Gör det här!

"Venom: Let There Be Carnage" är regisserad av Andy Serkis och har svensk biopremiär 22 oktober. I USA har man flyttat datumet till 24 september. Om så blir fallet även i Sverige återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL