The Great säsong 2 – premiärdatum och ny teaser

The Great säsong 2 – premiärdatum och ny teaser

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
07 augusti 2021 kl. 12:08

Då kommer nästa säsong av The Great.

Hulus skruvade "The Great", som finns på HBO Nordic i Sverige, har annonserat ut när säsong 2 av serien lanseras. Samtidigt har en trailer till säsongen släppts.

"The Great" är Hulus smått spårade kostymdramakomedi som är löst baserad på Katarina II av Ryssland, eller Katarina den stora (Cathrine The Great på engelska). I huvudrollerna som Cathrine the Great och Peter III ser vi storstjärnorna Elle Fanning och Nicholas Hoult.

I den nya teaser som har släppts är det de båda karaktärerna som står i fokus, och vi får en inblick i makarnas eskalerande konflikt.

MER LÄSNING: Bästa serierna på HBO

Se teasern här:

Hulu har släppt den nya trailern för att presentera premiärdatumet för säsong 2 av The Great, och nu står det alltså klart att serien återvänder med nya avsnitt den 19 november.

I Sverige går det att streama serien på HBO Nordic och även om premiärdatumet inte nödvändigtvis kommer att bli exakt den 19 november på den svenska marknaden, så kan vi nog räkna med att få ta del av de nya avsnitten där omkring.

Skaparen av "The Great" är Tony McNamara, som nyligen varit aktuell som manusförfattare till Cruella. McNamara har dessutom Oscarsnominerats för sitt manus till The Favourite – ett annat skruvat kostymdrama.

MER LÄSNING: 8 otroliga kostymdramer du måste se

NÄSTA ARTIKEL