Det här är Jessika Tollman i Bonde söker fru 2023

Det här är Jessika Tollman i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:11 | Publicerad 22 november 2023 kl. 10:11

Gårdsvana Jessika hoppas på kärlek

Jessika Tollman, 26-åringen från Insjön, är en av årets brevskrivare i "Bonde söker fru" 2023 som söker kärleken hos kött- och spannmålsbonden Jens Lundin.

Jessika Tollman. Foto: TV4.

Det här är Jessika i Bonde söker fru 2023

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång på TV4 och TV4 Play. En som är på jakt efter kärleken är Jessika Tollman, 27, från Insjön. Jessika söker lyckan hos kött- och spannmålsbonden Jens Lundin och hon är en av de lyckliga få som fått möjligheten att flytta in på Jens gård under säsongens gång.

Att vistas just på en gård är ingenting nytt för Jessika, som själv säger att det är med gårdsvanan som hon har chans att skina lite extra, jämför med de andra tjejerna. Trots det utnyttjar hon kanske inte sina kunskaper fullt ut och håller sig ibland i bakgrunden, som exempelvis när det skulle mockas bajs i grupp.

– Jag är ju den som inte tog i, säger Jessika om tillfället när de mockade. Jag kände ändå att jag har mockat ganska mycket i mitt liv ändå, så jag kan den biten.

Hur som helst verkar livet på en gård onekligen passa Jessika som handen i handsken. Det märks inte minst på hur hon uttrycker sig om att vakna upp på Jens gård.

– Att vakna upp så här, med korna utanför fönstret och höra hur de pratar med varandra. Bara ta en kopp kaffe och gå ut och sätta sig och titta på dem, det är livet. Jag älskar det, säger Jessika i programmet.

Det här är Jessika Tollman i Bonde söker fru 2023
Jessika njuter av morgonkaffet på gården. Foto: TV4.

"Djuren säger jättemycket om personer"

Jessika lyser upp lite extra när hon får chansen att se Jens "in action" på gården. Det är inte minst hur han hanterar djuren som väcker hennes intresse – och kanske eldar på känslorna för honom ytterligare.

– Det är underbart att få se Jens i hans hemmamiljö, se honom bland djuren. Det är då man ser hur han är, för djuren säger jättemycket om personer. Så det är jättehärligt att få se, förklarar hon för kameran.

På pappret ser Jens och Jessika ut att passa perfekt ihop, men frågan är om Jessika lyckas stjäla tillräckligt mycket av Jens uppmärksamhet, jämfört med Anna, Alexandra, Ida och Sabina, för att göra ett tillräckligt stort intryck på Jens.

Hur det går för Jessika i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 Play och på TV4, klockan 20.00 på onsdagar.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL