Det här är Anna i Bonde söker fru 2023

Det här är Anna i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 17:11 | Publicerad 21 november 2023 kl. 16:11

"Kände mig ganska utanför"

En av årets brevskrivare till kött- och spannmålsbonden Jens i "Bonde söker fru" 2023 är Anna, 27, som tycker att ost och vin är det bästa som finns, men har svårt för sociala sammanhang.

Anna i bonde söker fru 2023
Anna. Foto: TV4.

Det här är Anna, 27, i Bonde söker fru 2023

Höstens upplaga av Bonde söker fru 2023 är i full rullning på TV4 och TV4 Play. En av de härliga tjejer som fick chansen att flytta in på kött- och spannmålsbonden Jens gård i somras är Anna, 27. Anna utbildar sig till sadelmakare och drömmer om att öppna en egen verkstad och ett sadelmakeri. Hon älskar vin och ost men har svårt för sociala sammanhang, någonting som började visa sig redan som barn.

– Jag är trygg och så i mig själv, men det är just när man hamnar i sociala, större sammanhang som det blir jobbigt att våga ta plats och visa vem man är, förklarar Anna under programmet.

Hon utvecklar:

– Det bottnar nog mycket i min barndom. I skolan framförallt i de lägre klasserna så kände jag mig ofta ganska utanför och det har gjort att jag även i vuxen ålder har haft lite svårt att ta plats och våga visa fullt ut vem man är. Att man är liksom rädd att man kanske inte ska bli omtyckt och uppskattad för den man är, förklarar Anna för Jens under säsongens femte avsnitt.

Anna i bonde söker fru 2023
Anna. Foto: TV4.

Det slog gnistor mellan Jens och Anna redan vid första mötet

Det blev pirrigt redan under Jens och Annas speed-dejt, hon bjöd på egengjorda praliner och när hon uttryckte att hon uppskattar pussar och kramar blev Jens smått generad.

– Man ville ju ge henne en puss, det ville man ju göra, fnissar Jens efter deras första möte.

När Jens fick reda på att Anna är lite blyg av sig och tycker att hon har svårt att komma in i en grupp så beslöt sig Jens för att låta henne komma till gården en dag innan alla andra, ett beslut som Anna själv blev väldigt glad och tacksam över, men som gjorde de andra brevskrivarna chockade och besvikna.

– Jag är inte den som ropar högst eller armbågar mig fram, det är inte jag, så det betyder jättemycket att jag får den här tiden med honom, säger Anna efter beslutet.

Hur det går för Anna i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play, onsdagar 20.00.

NÄSTA ARTIKEL