Det här är Ida Näslund i Bonde söker fru 2023

Det här är Ida Näslund i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 november 2023 kl. 14:11

Stor passion för myskoxar

En av årets brevskrivare till kött- och spannmålsbonden Jens i "Bonde söker fru" 2023 är den positiva och spralliga tjejen Ida som även hon jobbar med stora, fyrbenta djur, nämligen myskoxar.

Ida Näslund i Bonde söker fru 2023
Ida Näslund. Foto: TV4.

Lär känna Ida Näslund som försöker vinna bonden Jens hjärta i "Bonde söker fru" 2023

Höstens upplaga av Bonde söker fru 2023 är i full rullning på TV4 och TV4 Play. En av de härliga tjejer som flyttade in på kött- och spannmålsbonden Jens gård i somras är Ida Näslund, 31, som växte upp på en gård i Enköping. Nu jobbar Ida som guide på ett myskoxcentrum i Härjedalen, någonting hon verkligen brinner för. I en intervju med Adventure Sweden berättar Ida om sin relation till de majestätiska djuren.

– Jag känner verkligen för de här djuren, men de är inte som andra, vi klappar dem inte utan håller oss på avstånd. Har absolut ingen direktkontakt och undviker störande rörelser, ljud eller dofter. De verkar slöa och långsamma, men har full koll på oss människor. Det tog 4–5 månader innan de vant sig vid att jag var i närheten och fyllde på pellets, säger Ida till Adventure Sweden.

Under Jens och Idas första möte gav hon honom ett gosedjur i form av en myskoxe som ett sätt att både få honom att komma ihåg henne, men också för att visa hur mycket oxarna betyder för henne.

Ida näslund i bonde söker fru 2023
Ida Näslund. Foto: TV4.

"Betäck mig nu"

Det har varit en märkbar kemi mellan Jens och Ida redan från dag ett och redan under deras speed-dejt i säsongens andra avsnitt ställer Jens frågan om Ida kan tänka sig vilja ha barn, och han får minst sagt ett uppiggande svar.

– Ja, jag tror att det kommer, om man hittar rätt att avla vidare på. Betäck mig här och nu, säger Ida samtidigt som både hon och Jens brister ut i skratt.

Om det blir någon betäckning mellan Jens och Ida får vi se i de resterande avsnitten av "Bonde söker fru" på TV4, onsdagar 20.00.

NÄSTA ARTIKEL