Det här är Sabina Sinclair i Bonde söker fru 2023

Det här är Sabina Sinclair i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 10:11 | Publicerad 21 november 2023 kl. 06:11

Kvinnliga farsan Baloo

En av årets brevskrivare till kött- och spannmålsbonden Jens i "Bonde söker fru" 2023 är den positiva och spralliga tjejen Sabina, som beskriver både sig själv och Jens som tecknade björnar.

Sabina Sinclair, Bonde söker fru 2023
Sabina Sinclair. Foto: TV4.

Lär känna solstrålen Sabina Sinclair i "Bonde söker fru" 2023

En av de brevskrivare i höstens upplaga av Bonde söker fru 2023 på TV4 som har lyckats fånga den kärlekstörstande kött- och spannmålsbonden Jens Lundins intresse lite extra är Sabina Sinclair, 29. Sabina bodde under programmets inspelning ganska nära Jens gård i Hedemora och som en bonus har hon även landställe i Sala. Hon älskar naturen och tar gärna långa promenader med sin hund Ville.

Efter att hon sett Jens introduktionsvideo till programmet så kunde hon inte låta bli att göra annat än att skicka in sin intresseanmälan. I brevet skrev hon bland annat:

"Du är Bamse och jag är den kvinnliga versionen av farsan Baloo, varm, snäll och omhändertagande"

Sabina Sinclair, Bonde söker fru 2023
Sabina Sinclair. Foto: TV4.

"Helt sjukt"

Det har funnits en märkbar kemi mellan Jens och Sabina redan från start och under parets första speed-dejt blev Jens näst intill mållös över hur hon fick honom att känna.

– Sabinas energi, det var ju helt sjukt alltså, hela rummet lös upp när hon kom in, sa Jens till produktionen efter deras första möte.

Även Sabina kände direkt en koppling.

– Man vill ju ha kemin mellan varandra och känna dragkraften. Annars blir det ingen kärlek, säger Sabina samtidigt som hon tittar in i Jens ögon under speed-dejten.

Om det blir Sabina och Jens till slut, det ser du i resterande avsnitt av "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play, onsdagar 20.00.

NÄSTA ARTIKEL