Det här är Alexandra Salonen i Bonde söker fru 2023

Det här är Alexandra Salonen i Bonde söker fru 2023

Moa  Andersson
07 november 2023 kl. 12:11

Den spralliga och mysiga tjejen från Vetlanda - det här är Alexandra

Alexandra Salonen medverkar i årets upplaga av Bonde söker fru och uppfattas som en mysig och trevlig tjej. Hon hoppas på att hitta den stora kärleken i bonden Jens.

Alexandra Salonen från Vetlanda medverkar i årets upplaga av Bonde söker fru på TV4 och TV4 Play. Hon tog mod till sig och sökte till kött- och spannmålsbonden Jens Lundin. På gruppdejten var hon den enda av brevskrivarna som fick en puss av bonden, men vem är hon egentligen utanför programmet?

Alexandra Salonen och Jens från Bonde söker fru
Jens och Alexandra. Foto: TV4

Alexandra om telefonsamtalet med Jens: "Blev jättechockad"

Jens ringde upp Alexandra när Linda Lindorff hälsade på honom och de läste breven som tjejer skickat in. Hon fångade hans uppmärksamhet direkt. Alexandra berättar att det finaste med Jens är att han för ett sådant lugn och under det första telefonsamtalet med honom beskriver hon att hon blev helt kolugn.

– Jag blev jättechockad, säger Alexandra. 

Alexandra säger att hon såklart hoppas på att det uppstår kärlek under tiden som hon medverkar under programmet. Det var hennes ögon som Jens föll för i Alexandras brev. I Vetlanda-Posten berättar hon att det redan är svårt att dejta i verkliga livet, vilket gör det extra tufft med massa kameror också. Det var en speciell upplevelse helt enkelt.

Alexandra Salonen i Bonde söker fru
Foto: TV4

Alexandra om sina tidigare relationer: "Blev nedtryckt"

Alexandra berättar att hennes tidigare relationer inte varit så särskilt bra. Hon blev nedtryckt och det är en anledning varför hon först inte vågade skicka brevet till Jens. Tankarna gick kring att hon inte ville bli skör i situationen. Det märks tydligt att Jens och Alexandra har en fin kemi och det återstår att se vad det kan leda till. 

– När jag tänker på Jens så får jag fjärilar i magen, berättar hon. 

Det här är Alexandra Salonen i Bonde söker fru 2023

Ålder: 22

Bor: Vetlanda

Jobbar som: Vårdbiträde inom äldreomsorg

Om Alexandra hittar den stora kärleken i Jens i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL