Det här är Jens Lundin i Bonde söker fru 2023

Det här är Jens Lundin i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 23 november 2023 kl. 19:59 | Publicerad 08 november 2023 kl. 17:45

Vill resa jorden runt med framtida partner

Lär känna den kärlekslängtande kött- och spannmålsbonden Jens Lundin, som medverkar i höstens säsong av "Bonde söker fru" 2023 på TV4.

Jens Lundin, Bonde söker fru 2023 i TV4
Jens Lundin. Foto: TV4.

Det här är kött- och spannmålsbonden Jens

Jens Lundin, 27, från Hedemora är en av deltagarna som längtar efter kärlek i höstens säsong av Bonde söker fru 2023 som är i full rullning på TV4. Livet som bonde började redan som 15-åring efter att Jens tröttnat på skolan och fick chansen att börja jobba på gård istället för att börja i gymnasiet. Han har vetat ända sedan barnsben att han skulle bli just bonde och när han fick på sig blåkläderna för allra första gången kände han att de aldrig kommer att åka av. 

– Det bästa med att vara bonde är friheten. Man får anpassa dagen efter sig själv, man har inget schema av vad man ska göra utan man kommer ut på gården och får börja med ett vårdbruk, sätta plogen i backen och börja på att harva och så, det är nog det bästa som finns, säger Jens i sin introduktionsvideo till programmet.

Jens Lundin i bonde söker fru 2023 på TV4
Jens Lundin. Foto: TV4.

"Trött på att vara ensam"

Jens tycker att livet på gården börjar bli lite väl ensamt och har därför valt att medverka i programmet i hopp om att hitta den stora kärleken. Jens trivs bäst i Dalarna och lämnar sällan Hedemora. Han har aldrig sovit på hotell men den stora drömmen är ändå att resa jorden runt med sin framtida kärlek.

– Jag har inte varit kär många gånger och det har varit rätt ensamt, men samtidigt har jag valt att vara ensam också. Jag har alltid tyckt om att jobba och har brunnit för jordbruket, men nu sista åren så längtar man efter en livskamrat helt enkelt. Det skulle betyda mycket om man skulle träffa den rätta. Jag är trött på att vara ensam och bara tänka på mig själv. Jag vill tänka på någon annan istället, jag har mycket kärlek att ge känner jag. Väldigt mycket kärlek att ge till någon annan, berättar Jens i introduktionsvideon. 

Hur det går för Jens och de andra bönderna i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL