Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Då släpps Paradise Hotel 2022

KLART: Då släpps Paradise Hotel 2022

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022

Kommer tillbaka trots skandalerna

Tidigare i år skrotades den dåvarande säsongen av Paradise Hotel efter anklagelser om sexuella övergrepp. Nu kommer realityserien tillbaka i ett nytt format och det redan senare i år.

I våras stormades det friskt runt den populära realityserien Paradise Hotel. Detta efter att en av deltagarna anklagats för sexuella övergrepp av två kvinnliga deltagare. I ett av avsnitten, som snabbt plockades bort, kunde tittarna se filmmaterial från de olika situationerna.

Den anklagade deltagaren blev hemskickad från programmet dagen efter händelserna hade ägt rum, men serien fortsattes att spela in trots vad som skett. Efter att det berörda avsnittet sänts, valde sedan NENT Group att skrota samtliga avsnitt från Paradise Hotel 2021, även de som ännu inte visats för publik.

Fängelse för våldtäkt mot minderårig

Nyligen dömdes en annan deltagare, i norska Paradise Hotel till fyra år och fem år i fängelse för våldtäkt mot minderårig. Något som resulterade i att även denna säsong plockades bort.

Trots skandalerna bestämde NENT Group att fortsätta med serien, men i en mer "modern tappning". I ett pressmeddelande från i våras säger de följande:

”Målet är att visa upp ett mer modernt och uppdaterat format med fokus på jämlikhet och mångfald. Det kommer att ske stora förändringar kring delar av de klassiska momenten, något vi ser fram emot att presentera nästa år”

Nu meddelar NENT Group att Paradise Hotel kommer tillbaka hösten 2022. Här kan du läsa mer om de nya reglerna i Paradise Hotel.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL