Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vinnarna av Paradise Hotell

Vinnarna av Paradise Hotel 2021

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2021

Så skulle säsongen egentligen ha slutat.

I går kom beskedet om att det inte blir några fler avsnitt av Paradise Hotel. Men vilka var det egentligen som vann i finalen vi aldrig kommer att få se?

UPPDATERING: Som Filmtopp rapporterade för över tre veckor sedan har nu vinnarna för Paradise Hotel 2021 bekräftats officiellt.

Det har stormat rejält kring årets säsong av Paradise Hotel. Den 20 april kunde vi rapportera att två kvinnliga deltagare, Jennifer Paatere och Annie Dahlberg anklagat deltagaren Toby Johnson för sexuella övergrepp.

Eftersom allt fanns filmat via hotellets kameror och sedan sändes i TV har flera frågor diskuterats i svenska medier. De mest förekommande rör produktionsbolagets agerande vid tillfällena när de påstådda övergreppen ska ha ägt rum. Toby Johnson fick lämna programmet men det gjordes ingen polisanmälan.

Programmet spelades in i höstas men det var inte förrän tittarna stormade över avsnittet där de påstådda övergreppen ägt rum som produktionsbolaget valde att göra en polisanmälan.

Efter händelserna har deltagare från tidigare säsonger gått ut med att det har förekommit sexuella övergrepp i programmet.

Vinnarna av Paradise hotel 2021

Nyligen meddelande Nordic Entertainment Group (NENT Group), som driver Viaplay och Viafree, att de har beslutat att inga fler avsnitt kommer att visas. I samband med den informationen meddelade även NENT att vinnarna skulle presenteras inom kort.

På sociala medier har flera deltagare utryckt sitt missnöje över situationen och bland fansen spekuleras det om vilka som egentligen vann. Även om NENT ännu inte har gått ut med vilka som blev vinnarna i årets upplaga av Paradise Hotel har namnen börjat cirkulera fritt på nätet.

NENT Group har nu bekräftat att heter vinnarna Moa Lindgren och Ikeena "Ike" Abika. På deras respektive Instagramkonton strömmar grattishälsningarna in. Sajten Wikipedia har även uppgivit dem som vinnare.

Moa och Ike delade på prispengarna i den sista parceremonin.

VIDARE LÄSNING:
Nya säsongen av Ex on the Beach ställs in

NÄSTA ARTIKEL