Två deltagare väljer att lämna Bonde söker fru – Jorden runt: ”Avundsjuka”

Två deltagare väljer att lämna Bonde söker fru – Jorden runt: ”Avundsjuka”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 maj 2024 kl. 21:00

Tjejerna väljer att lämna sina bönder

Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru – jorden runt" har snabbt blivit en favorit bland TV4:s tittare. Under veckans avsnitt händer det en hel del oväntade twister och två deltagare väljer att åka hem.

Två deltagare lämnar Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru – jorden runt"
Helena, Anders, Chris och Jonna. Foto: TV4.

Två deltagare väljer att lämna i veckans avsnitt av "Bonde söker fru – Jorden runt"

Vårens upplaga av Bonde söker fru – jorden runt har blivit lite av en tittarfavorit i TV4, och trots att det bara gått 7 avsnitt av säsongen så har det redan bjudits på en hel del drama. Under veckans avsnitt fortsätter dramatiken flöda och två deltagare väljer att självmant packa sina väskor och åka hem.

Jonna Lindberg väljer att lämna USA och åka hem till Sverige

Jonna Lindberg väljer att lämna den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom och hans gård tack vare att hon inte känner någon romantisk dragning.

– Jag känner nog att det är rätt för mig att åka hem. Jag känner att jag måste lämna för att jag inte känner något. Hade jag känt någon typ av svartsjuka, avundsjuka, då hade jag velat stanna, det hade varit ett tecken på att jag känner något. Du är fortfarande den som har fått mig att förstå hur mycket jag har saknat det här, att hitta något, det är nog bara mina närmsta vänner som förstår hur stort det är, så jag vill tacka dig för det, säger Jonna samtidigt som tårarna rinner längs hennes kinder.

Helena Tigerberg väljer att lämna Frankrike och åka hem till Sverige

Samtidigt besöker programledare Linda Lindorff travbonden Anders Lindqvists gård i Frankrike då det har blivit dags för Anders att redovisa vem som ska få lämna hans gård, men det hela tar en vändning. Linda vänder sig till Helena Tigerberg och frågar om hon kan se en framtid med Anders, och det blir ett rakt och ärligt svar.

– Nej, jag tror inte det. Anders, du är en jättefin man och jag kände uppe på Sundbyholms slott, när vi mötte blickarna, då fick jag en box i magen av att det här, det är på riktigt. Men, jag har haft jättesvårt att känna det här och jag kan inte gå vidare när jag inte har känt det där här, svarar Helena.

– Det här va verkligen otippat, jag har trott att alla tre tjejer har haft känslor för mig, men det är ju min manliga fåfänga, säger Anders.

Missa inte fortsättningen av den mest dramatiska upplagan av "Bonde söker fru – Jorden runt" hittills. Måndagar, 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL