Det här är Jonna Lindberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Jonna Lindberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 april 2024 kl. 07:04

Intresse för mat och vin

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till vinbonden Christopher är Jonna Lindberg från Hofors.

Jonna i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Jonna Lindberg. Foto: TV4.

Det här är Jonna Lindberg i "Bonde söker fru – jorden" runt 2024

En av årets utlandsbönder i spin-off-serien Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom som bor i Napa Valley, Kalifornien. En av årets sökande som föll för Christophers porträtt-video inför programmet är Jonna Lindberg, 36 år gammal, från Hofors. 

Jonna var faktiskt den deltagare som fick en flagga allra först från Chris efter deras samtal på Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Hans motivering till att bjuda in just Jonna till gården var för att han tycker att hon känns lite äldre och mer mogen, att hon har ett djup, det märks att hon söker efter något stabilt och seriöst.

Jonna i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Jonna Lindberg. Foto: TV4.

Stort intresse för både vin och mat

Att Jonna har ett stort intresse för både matlagning och vin är inget hon sticker under stol med. Hon jobbar som bröllopskoordinator där just kombinationen mat och dryck är en stor del av det vardagliga arbetet.

Under sitt vuxna liv har Jonna bland annat bott och arbetat i Uppsala, Norge och Spanien, och nu känner hon sig redo för att åter igen lämna den lugna vardagen i Hofors och förhoppningsvis hitta kärleken i Chris och flytta in på gården i Napa Valley, Kalifornien.

Följ Jonna och Chris resa i jakten på den stora kärleken i "Bonde söker fru - jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL