Det här är Yorgo Skulis i Farmen 2024

Det här är Yorgo Skulis i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 22 januari 2024 kl. 08:01 | Publicerad 11 januari 2024 kl. 18:01

Fritidspedagogen från Staffanstorp med den dolda talangen

Yorgo Kulis är en av årets deltagare i "Farmen" 2024 på TV4. En person som medför mycket till programmet och som enligt några av farmarna har en talang.

Farmen 2024 rullar för fullt på TV4 där det redan har formats olika grupperingar, men det gäller att ligga lågt och inte bekänna lojalitet för fort. Yorgo Skulis är en av de medverkande som tidigt bildat en allians med Andreas Larsson och Tim Mäklin. Utöver att pakta och spela spelet så har Yorgo tydligen även en överraskande talang. 

Yorgo Skulis i Farmen 2024
Yorgo Skulis. Foto: TV4

Yorgo Skulis "dolda talang"

När Yorgo Skulis, 40, inte befinner sig på gården Norra Branstorp i Småland bor han i Staffanstorp och arbetar som fritidspedagog. Men vad handlar egentligen den "dolda talangen" om? När Desirée Nilsson och Tim Mäklin ror ut till sjöss för att se om hon fått någon fångst står några av de andra deltagarna och väntar. Plötsligt börjar några sjunga "My Heart Will Go On" av Céline Dion och Yorgo är en av dem. Andreas säger att han sjunger "skitfint" och skrattar. Det går att genomskåda en viss ironi, men Jennifer Valenica verkar verkligen tycka att det låter riktigt bra.  

– Men faktiskt! Du är duktig, säger Jennifer om hans sångröst. 

Och visst kan vi bara hålla med om att det låter fantastiskt ljuvt när Yorgo låter sin basiga röst gå loss. 

Fakta om Yorgo Skulis:

Ålder: 40

Bor: Staffanstorp

Arbetar som: Fritidspedagog

Mer av Yorgo Skulis ser du i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL