Johanna i tårar över Chris i Bonde söker fru – Jorden runt: ”Undanhållit saker”

Johanna i tårar över Chris i Bonde söker fru – Jorden runt: ”Undanhållit saker”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 maj 2024 kl. 20:00

"Tycker han borde vara öppen och ärlig"

Det råder allt annat än god stämning på Christopher Sjöbloms amerikanska vingård i "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024. Samtliga deltagare är besvikna på antingen varandra eller Chris.

Dålig stämning i Bonde söker fru – Jorden runt 2024
Foto: TV4.

Brutalt dålig stämning hos Chris i "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024

En av bönderna som medverkar i den nya säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt (en spin-off serie till Bonde söker fru) är den 25-årige Christopher Sjöblom som har råkat trampa rejält klaveret. Deltagarna Jonna Lindberg, Amanda Ruud och Johanna Lidman har fått nys om att Chris har kysst alla tre, någonting han valt att hålla för sig själv. Johanna tar nyheten hårdast och springer iväg och gråter tack vare att hon känner sig bortgjord medans Amanda tycker att hennes reaktion är överdriven.

– Jag känner mig så jävla dum, jag känner mig sviken, jag känner mig lurad. Någonstans gick jag från att det kanske kan bli något till jaha, du var tvungen att testa alla först. Jag litar inte alls på Chris, han har undanhållit saker. Jag tycker att någonstans om man säger att man har känslor så tycker jag väl att han borde vara öppen och ärlig om att han har varit intim med de andra tjejerna, säger Johanna.

– Jag tyckte hon betedde sig ganska respektlöst, det är ganska naturligt att de kanske kan ske en puss. Stämningen mellan mig och Johanna är inte bra, berättar Amanda.

Kaos i Bonde söker fru jorden runt 2024
Amanda och Johanna. Foto: TV4.

Johanna bryter ihop totalt

Johanna, Jonna och Amanda pratar ut och de andra tjejerna försöker få Johanna att förstå att hela resan går ut på att utforska för att se om det finns potentiell kärlek och att hennes agerande kan ge en bieffekt av att han tillslut kommer att ta ett steg tillbaka för att han inte vågar göra några fler närmanden. Även Chris försöker förklara att det här är steg man tillslut måste ta för att börja utforska en potentiell relation.

– Stämningen är skitdålig, hon blev en helt annan person, säger Chris till produktionen innan han går iväg för att prata enskilt med en av de andra tjejerna.

Johanna klarar inte av den dåliga stämningen och går iväg till sitt rum och bryter återigen ihop totalt, samtidigt som Amanda går efter för att krama om och trösta henne.

Missa inte den mest kaosartade säsongen av "Bonde söker fru – Jorden runt" hittills. Måndagar klockan 20.00 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL