Premiär för Bonde söker fru – Jorden runt 2024: ”En hel del drama”

Premiär för Bonde söker fru – Jorden runt 2024: ”En hel del drama”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
08 april 2024 kl. 18:04

Dags för nästa kärleksäventyr

Nu är det dags. "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024 går av stapeln och Linda Lindorff ska hjälpa tre utspridda bönder att finna kärleken.

I den nya säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt får vi följa med på vad TV4 beskriver som "ett episkt äventyr" när programmet reser runt jorden i vad som är en stor kärleksjakt. Vi följer svenska bönder som bor och arbetar utomlands, långt borta från det traditionella lantlivet. Som tittar får vi uppleva en känslofylld berg-och dalbana när bönderna letar efter sin livspartner. Den stora resan börjar med speed-dejter med noggrant utvalda brevskrivare.

Bönderna i Bonde söker fru 2024 – bönder i USA, Grekland och Frankrike
Linda Lindorff med bönderna Dino, Anders och Chris. Foto: TV4.

Detta kan vi förvänta oss av Bonde söker fru – Jorden runt 2024

Säsongspremiären låter oss lära känna de pirriga bönderna och deras modiga brevskrivare som träffar varandra för första gången. Bonden Dino oroar sig för att han ska bli förtjust i fler än en tjej. Anders medger att han blir blyg när han får känslor och Chris är nervös över att flörta på svenska.

I Bonde söker fru – Jorden runt blir det till skillnad från vanliga Bonde söker fru en hel del drama som till viss del består av språkliga missförstånd och kulturkrockar, men det fina är att kärleken ändå övervinner allt, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande och fortsätter: 

– Tittarna har en engagerande, känslosam och överraskande säsong att se fram emot.

"Bonde söker fru – Jorden runt" 2024 sänds på TV4 och TV4 Play måndagar klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL