Massakern i köket får Farmen-deltagare att tappa vettet

Stor massaker i köket får Farmen-deltagaren att tappa vettet

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
31 januari 2024 kl. 20:01

"Ska fråga om hon vill ha terapisamtal"

Anna Billberg i "Farmen" 2024 blir flyende förbannad när hon ignoreras i köket där det ska göras leverpastej på grisen Göran, som de tidigare slaktat.

Det har blivit vad man kan kalla för en vanlig dag ute på Norra Brandstorp när det råder drama mellan deltagarna. Under onsdagens avsnitt av Farmen 2024 får vi se Anna Billberg bli ordentligt förbannad när det inte erbjuds någon hjälp att reda ut misären som uppstår i köket när det ska göras leverpastej. Hon ser då till att ta utlopp för sina känslor vid middagen. 

Uppdraget att göra leverpastej slutar i misär. Foto: TV4.

Stor massaker i köket får Farmen-deltagaren att tappa vettet

Nej, den nya säsongen av Farmen lämnar inte de tittare som gillar drama besvikna. Gårdagens avsnitt var ett tungt sådant där flera av dem bröt ihop för att man skulle slakta grisen Göran. I kvällens avsnitt har de som uppdrag att göra leverpastej på köttet, och för Anna Billbergs del blir det ett kaos som hon lämnas ensam att ta hand om. Detta trots att hon – enligt sina egna ord – bad flera av dem om hjälp.

Anna Billberg ursinnig på sina medfarmare. Foto: TV4.

Anna påstår sig ha stått i flera timmar och uthärdat stanken när hon försökt få till leverpastejen, som hela tiden ville fastna i köttpressen. Vid middagen tar hon upp sitt missnöje och håller då inte tillbaka när hon skäller ut sina vänner på gården. Hon går till och med så pass långt att hon ber till storbonden Tim Mäklin att skicka ut henne till Tinget så att hon kan få lämna.

– Jag tycker att det här är skittråkigt. Jag vill åka hem, ta upp mig på Tinget i morgon. Jag vill lämna. Jag vill inte leka den här leken längre. Det är arbetsmoral som inte duger, säger Anna till Tim och de andra. 

– I kväll så dyker Anna helt plötsligt upp med årets rödaste ansikte och börjar skälla på mig och på Tim. Vi fattar ingenting. Vi har tydligen missuppfattat att hon behövde hjälp med att röra ihop levern där inne, säger Fredrik Trygg Kummetz som får ta emot flera salvor av Anna. 

– Jag ska fråga Anna om hon vill ha terapisamtal i morgon så kanske det blir bättre, säger Tim till tittarna.

Karussellen som är "Farmen" snurrar vidare med en säsong som fortsätter att spåra ur. Du följer programmet på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL