Det här är Anna Billberg i Farmen 2024

Det här är Anna Billberg i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 19:01 | Publicerad 31 januari 2024 kl. 09:01

Läraren från Stockholm har alltid drömt om att medverka i Farmen

Anna Billberg var en av de första vi fick möta när "Farmen" 2024 drog igång. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att vara chef och menar att hon kan hantera det bra om någon stör sig på henne.

Farmen 2024 är i full rullning på TV4 Play och TV4. Läraren Anna Billberg från Stockholm är en av de som medverkar i årets upplaga, något som hon har drömt om sedan första säsongen hade premiär. Att nu få vara en farmare är alltså en stor dröm för henne som äntligen gått i uppfyllelse.

Anna Billberg i Farmen 2024
Anna Billberg. Foto: TV4

Annas tabbe redan i första avsnittet av Farmen – lagade gröt på kattsand

Läraren Anna Billberg var tillsammans med två andra deltagare, Desireé Sjögren och Martina Fransson, de första att presenteras i årets upplaga av Farmen. Ända sedan första säsongen av programmet hade premiär år 2001 har Anna själv alltid velat medverka i Farmen. Hon har i många år arbetat som ledare och menar att man inte alltid är populär som chef.

– Så att det här att folk stör sig på mig, jag tror att jag kan hantera det ganska bra, säger Anna inför sin medverkan. 

Annas första tabbe såg vi redan i första avsnittet, när hon misstog kattsand för att vara råg, som hon valde att laga gröt på. Första måltiden på Farmen blev helt enkelt kattsand, något som hon inte var riktigt nöjd med. Hon smakade ju på kattsanden och tyckte verkligen att det smakade bra! Trots tabben så förklarar Anna att sommaren på Farmen kommer bli den bästa någonsin, det skulle inte kunna bli bättre, menar hon.

Man skulle nästan kunna säga att cirkeln är sluten för Anna, när hon äntligen fått medverka i programmet som varit en liten dröm ända sedan 2001.

"Idag är jag förbannad"

Under den fjärde veckan på "Farmen" är Anna förbannad. Hon säger att hon är "riktigt jävla arg" eftersom hon bad om hjälp med leverpastejen som ska göras, eftersom det inte görs av sig själv. De andra sitter och pratar skit medan hon anser att hon får göra det själv. 

– Idag är jag förbannad. Det är ett uppdrag att göra leverpastej och sedan sitter jag och maler och det här sitter fast. Det är svårt att få ut det här och jag vevar och vevar, jag tror jag har vevat fyra eller fem timmar idag i ett sträck. Då frågar jag om någon kan komma och hjälpa mig med det här så får jag inget svar. Storbonden tittar på mig men han går ut och Fredrik tittar på mig men han fortsätter sitta och prata, där får jag sitta själv och fortsätta, säger en irriterad Anna. 

Anna Billberg – faktaruta:

Ålder: 58
Bor: Stockholm
Arbetar som: Lärare

Mer av Anna Billberg ser du i "Farmen" 2024 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL