Joar och Sonja i tårar i slutspurten av Bachelorette: “Otroligt känslosamt“

Joar och Sonja i tårar i slutspurten av Bachelorette: “Otroligt känslosamt“

  • TV4 Play
Sofie Landgren
30 maj 2024 kl. 21:00

Sonjas svåraste beslut hitills

Med bara några få avsnitt kvar på vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 trappas känslorna upp och valen blir allt svårare.

Joar och Sonja i Bachelorette 2024
Joar och Sonja. Foto: TV4.

Joar Lavold blir utan ros och får lämna "Bachelorette" Sverige 2024

Det blir extra känslosamt i torsdagens avsnitt av Bachelorette Sverige 2024 när årets Bachelorette Sonja Livbom tvingas välja vem som får lämna av deltagarna Christopher Stein, Valentin Kronlund, Joar Lavold och William Palmblad. Slutligen blir det Joar som blir utan ros och får således packa väskan och åka hem till Sverige. Både Sonja och Joar brister ut i tårar efter hon tvingats redovisa sitt val.

"Otroligt känslosamt"

– Jag tror att jag känner att... under vår dejt, att det fanns en vänskaplig "vibe" liksom, säger Sonja till Joar samtidigt som de gråtandes kramar om varandra.

– Jag kände det på mig, men det otroligt känslosamt. Jag är ledsen över att inte få träffa Sonja igen och fortsätta bygga på det som vi hade börjat på. It is what it is, säger Joar.

Han fortsätter:

William, Valentin och Christopher har haft mycket mer tid med Sonja och kunnat bygga upp någonting med henne. Jag har känt att jag har börjat bygga upp någonting med henne också, men att det som krävts inte riktigt har kunnat ta fart. Jag har gjort det jag har kunnat och jag är bara glad och tacksam för den här resan, säger Joar till produktionen innan han lämnar.

Missa inte den spännande avslutningen av vårens upplaga av "Bachelorette" 2024 som går i mål torsdag den 6 juni i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL