Bachelorette-deltagare frustrerade över att Sonja inte ser Tayloors rätta jag

Bachelorette-deltagare frustrerade över att Sonja inte ser Tayloors rätta jag

  • TV4 Play
Sofie Landgren
02 maj 2024 kl. 09:05

"Han har två olika personligheter"

Det har blivit dags för Sonja Livbom att hamna i heta stolen i "Bachelorette" 2024 och svara på killarnas väl utvalda frågor. Däremot flyttas rampljuset från Sonja till Tayloor Nordeke...

Sonja blir grillad i en frågestund i Bachelorette 2024
Joar Lavold, Henrik Jordal, Sonja Livbom, Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

Tayloor Nordeke hamnar i blåsväder återigen i "Bachelorette" 2024

Under säsongens tionde avsnitt av den omtalade realityserien BacheloretteSverige 2024 i TV4 har det blivit dags för Soja Livbom att inta heta stolen och få svara på killarnas anonyma frågor. Fokuset hamnar dock på en helt annan deltagare, nämligen Tayloor Nordeke.

Det här är inte fösta gången som Tayloor hamnar i blåsväder, tidigare har han bland annat blivit kritiserad av de andra manliga deltagarna som anklagar honom för att vare en manipulativ, arrogant, narcissist. Läs mer om händelsen här!

Tayloor och Joar i Bachelorette 2024
Tayloor Nordeke och Joar Lavold. Foto: TV4.

Frustrationen växer över att Sonja inte ser Tayloors rätta jag

Under frågestunden får Sonja frågan om vad hennes uppfattning är om Tayloor och hon svarar att hon har en fin uppfattning om Tayloor, att han är djup, varm och kärleksfull. Någonting som bland annat Joar Lavold reagerar på.

– Sonja verkar inte se det som många av oss grabbar ser. Den här fasaden, den här andra personligheten som Tayloor har. Att han ena stunden visar sitt rätta jag, och sen när han träffar Sonja så ser man att han smäller på en annan personlighet. Han har två olika personligheter, med narcissistiska drag, säger Joar till produktionen efter frågestunden.

Det har tidigare varit en dispyt mellan Sandor Berg och Tayloor där Sandor uppgett att Tayloor ska ha sagt att han kysst Sonja under en dejt, någonting han förnekar när ämnet tas upp framför gruppen. Nu får Sonja frågan om vad hon tycker om att Tayloor går runt och säger att de kysst varandra. Tayloor skrattar samtidigt som han nekar till detta påstående.

– Ehm, det visste jag inte att han gjorde... Varför skulle den frågan eller kommentaren kommit upp om han inte har uttryckt att han har kysst mig, som inte ens är sann? säger Sonja besvärat till produktionen.

Tayloor och Sonja i Bachelorette 2024
Tayloor Nordeke. Foto: TV4.

Sonja ställer Tayloor mot väggen

Efter frågestunden tar Sonja Tayloor åt sidan för och ifrågasätter varför hans namn kommer upp i sammanhang som är negativt laddade.

– Jag har ju tagit upp det med dig innan. Jag är en ärlig person och jag kommer alltid vara ärlig. Jag behöver inte sitta och ljuga om jag har kysst dig eller inte, säger Tayloor till Sonja.

Vidare fortsätter han försvara sig med att han mest troligt kommer upp i negativa sammanhang för att han är ett hot gentemot de andra killarna.

– Jag ser bra ut, jag fick första rosen, sen har vi varit på en första dejt och vissa av dem kanske inte uppskattar det. Hur min personlighet är, det kanske skrämmer upp vissa, säger Tayloor samtidigt som han fnissar obekvämt.

Missa inte fortsättningen av vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL