Andreas Larsson ute ur Farmen – utklassad av Per Renström

Andreas Larsson ute ur Farmen – utklassad av Per Renström

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
04 februari 2024 kl. 16:02

"Känslorna... det blev nästan en tår"

Efter en kamp på Tinget står det klart att Andreas Larsson lämnar "Farmen" 2024. En motiverad Per Renström tog hem vad som slutade med enkel seger.

Andreas Larsson har länge stört sig på Per Renström som han menar inte tillför något till gruppens arbete ute på Norra Brandstorp. Men när Andreas får chansen att möta Per i Tinget och skicka ut honom går det inte som planerat. Istället är det Andreas Larsson som får lämna Farmen 2024. 

Andreas Larsson ute ur Farmen – utklassad av Per Renström
Foto: TV4.

Andreas Larsson ute ur Farmen – utklassad av Per Renström

När de två möts i vad som är en laddad kamp på Tinget utmanar Andreas Larsson och Per Renström varandra i en tävling som kallas för "Kilen". I den ska man med hjälp av kilar och en hammare klyva en stock. Men i det här fallet får vi säga att uppladdningen var mer effektfull än själva kampen – Per såg till att plocka en enkel seger där han med stor målmedvetenhet såg till att klyva sin stock innan en Andreas knappt fått den att spricka.

– Känslorna... det blev nästan en tår och jag känner mig jävligt nöjd. Det var många på läktaren som hejade på mig och det kändes jättebra, säger Per efter segern. 

– Det känns helt okej. Nu förlorade jag och det var menat. Hade jag vunnit hade det varit menat. Jag unnar Per, han visar att han är här för att vinna, säger Andreas när Anna Brolin frågar om han ångrar något.

– Det är jättemånga som kommer sakna Andreas men jag är inte en av dem, säger Per till tittarna.

I och med Andreas utgång ur programmet är den starka kvartetten som utgjorts av honom, Tim Mäklin, Fredrik Trygg Kummetz och Jennifer Valencia en person mindre. Deras farväl till Andreas blev därför av det tyngre slaget.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL