Det här är Jennifer Valencia i Farmen 2024

Det här är Jennifer Valencia i Farmen 2024

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 15 april 2024 kl. 11:04 | Publicerad 11 januari 2024 kl. 18:01

Hårspecialisten medverkar i årets upplaga

Jennifer Valencia är en av deltagarna i årets säsong av "Farmen" 2024. Hon känns som en tjej med skinn på näsan, samtidigt får man en känsla av att hon är en ödmjuk person med ett gott hjärta.

Jennifer Valencia är en av farmarna i årets säsong där deltagarna under en sommar får prova på att leva ett liv helt utan bland annat teknisk uppkoppling och rinnande vatten. Hon känns som ett vinnande koncept i ett format såsom Farmen är och det ska bli spännande att se hur hennes resa kommer se ut. 

Svenska realitystjärnan dömd för barnmisshandel – känd från TV4-program

Det här är Jennifer Valencia i Farmen 2024
Jennifer Valencia. Foto: TV4

Jennifer tog direkt kamerans uppmärksamhet 

Utanför sin medverkan i Farmen 2024 bor Jennifer, 31, i Stockholm och arbetar som hårspecialist. Hon är en av de deltagarna som vid första anblick tar upp kamerans uppmärksamhet, en person som helt enkelt är klippt och skuren för ett format som detta.

Hon är antagligen en person som kommer bidra med många trevliga och roliga stunder i programmet. Det första vi fick höra henne säga i årets säsong handlar om hennes första uppfattning om Cornelia Gyllborg

– Jag har ju kanske märkt ut en Stureplan-brat, Cornelia, men som förövrigt är väldigt trevlig. Så länge hon ler och är trevlig och pratar så känns det ändå som att hon är ganska okej, säger Jennifer i säsongens första avsnitt.

Stormig vecka som storbonde

Ungefär halvvägs in på Farmen 2024 fick vi se Jennifer Valencia ta över rollen som storbonde. Även om hon vill att gruppen ska lyckas med sina uppdrag så har det inneburit en tid med mycket tjafs, där långt ifrån alla är nöjda med hennes position. Det har helt enkelt varit en stormig vecka med en hel bråk och bli-sams-på-nytt-samtal. Men som den känslomänniska hon är får vi hoppas att hon lyckas sluta sin tid som storbonde i positiv anda. 

Fakta om Jennifer Valencia:

Ålder: 31

Bor: Stockholm

Jobbar som: Hårspecialist

Jennifer Valencia ser du mer av i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL