Det här är Andreas Larsson i Farmen 2024

Det här är Andreas Larsson i Farmen 2024

  • TV4 Play
Filmtopp
09 januari 2024 kl. 18:01

32-åringen från Halmstad

Anderas Larsson är en av deltagarna i "Farmen" 2024. Har han vad som krävs för att ta sig långt i TV4:s älskade tävlingsprogram?

Under flera dagar i veckan får svenska folket bänka sig framför TV:n för att följa med i spänningen i tävlingsprogrammet Farmen. Bland alla personer de får chansen att bekanta sig med finns Andreas Larsson, som under säsongsinledningen varit en av de mer profilerade deltagarna. Trots att vi bara är några avsnitt in på säsongen finns det en del som talar för att Andreas kommer gå långt i programmet. Om det räcker hela vägen fram i mål till vinsten på en halv miljon kronor lämnar vi dock osagt. 

Det här är Andreas Larsson i Farmen 2024
Andreas Larsson. Foto: TV4.

Det här är Andreas Larsson i Farmen 2024

Kanske är det hans säljarsida som talar, men 32-årige Andreas Larsson från Halmstad hittade snabbt vänner på Norra Brandstorp. Därför har han också varit snabb på att spela taktiskt, under ledning av första veckans storbonde Fredrik Trygg Kummetz som vill se dem bilda en stark allians med Tim Mäklin och Yorgo Skulis. Sett till att de fyra verkar vilja hålla ihop tätt så har Andreas hamnat i en stark position där han ingår i en stark grupp med personer som värnar om varandra. 

Som saker och ting sett ut under den första veckan har vi svårt att föreställa oss Andreas i några större konflikter – om han inte kliver in för att skydda någon i sin pakt. Det är tidigt att spå framtiden för Andreas, som är tydlig inför tittarna att han vill vinna alltihopa. Men känslan är att han fått en stark start på säsongen där han kommit överens med de flesta samtidigt som han säkrat sin plats i en lovande allians. 

Namn: Andreas Larsson

Ålder: 32 år

Bor: Halmstad

Arbetar som: säljare

Du följer Andreas Larssons resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL