Här är paren som väljer att hålla ihop i Hotell Romantik 2024

Här är paren som väljer att hålla ihop i "Hotell Romantik" 2024

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2024 kl. 09:04

Så gick säsongsavslutningen

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av "Hotell Romantik" 2024 i SVT och på SVT Play. Nu får tittarna äntligen ta del av parens slutgiltiga val. Vilka väljer att stanna kvar, och vilka väljer att checka ut? Svaret får du reda på här!

Paren som är kvar i Hotell Romantik 2024
Foto: SVT.

Final i "Hotell Romantik" 2024 – här är paren som håller ihop

Det stora äventyret Hotell Romantik leder nu mot sitt slut i SVT. Under säsongens sista avsnitt får tittarna ta del av gruppens slutgiltiga beslut om vem som vill lämna, och vem som väljer att stanna. Avsnittet bjuder på en hel del oväntade beslut och vi kan nu redovisa vilka par som stannade kvar för att de faktiskt hittade kärleken!

Vi börjar med det mest självklara paret, nämligen Anneli Holm, 66 och irländaren Thomas Hynes, 66 som fann varandra tidigt under säsongen. De valde båda två att stanna kvar med varandra och fortsätta sin relation. Vi träffade Anneli under en intervju i vintras och fick då svaret på parets status idag. Här kan du läsa artikeln och se intervjun!

Triangeldrama och en märklig twist

När det kommer till 72-åriga Anna Efverlunds val så väljer hon att stanna kvar och utforska sin relation till norskfödde Atle Johansen, 66, en förfrågan som Atle dessvärre tackar nej till och Anna får åka hem själv. Atle i sin tur vill dock stanna kvar, inte med Anna, men med 71-åriga Åsa Wennström, som tackar ja till Atles erbjudande.

Det händer något oklart när det kommer till Rickard Engberg, 71, val. Rickard och Lotta Ramel, 65, har fattat tycke för varandra mer och mer under säsongens gång och trots detta vöäljer Rickard att åka hem, men med en twist!

– Jag skulle gärna stanna kvar på hotellet men, jag måste tyvärr åka hem. Men den vänskap och kärlek som har uppstått till Lotta, den är stark och den kommer att fortsätta. Det här stället är inte det enda stället man kan kela på, säger Rickard till programledarna.

– Jag blir jätterörd, jag blir verkligen det. Alltså, I follow you wherever you will go, säger Lotta med ett leende innan de kramar om varandra.

Sista avsnittet av Hotell Romantik 2024
Foto: SVT.

Man måste våga för att vinna

Bengt ”Bengan” Johansson, 65 vill stanna kvar med Ruth Andersson, 72, något som är ömsesidigt och de båda ser fram emot att få spendera lite egentid med varandra, utan kameror och övriga deltagare. Niklas Lindberg, 70 får också han frågan om han vill stanna kvar på Hotellet med en specifik kvinna, eller om han väljer att åka hem. Han uppger att han gärna vill stanna kvar med Carmen Valdes Bravo, 65, som gladeligen tackar ja.

När det till sist är Marie Louise Hommerberg, 69, tur blir hon lite emotionell och hon känner sig tveksam till om hon ska stanna eller åka hem, men tar tillslut sitt förnuft till fånga och vågar satsa på kärlek med Bo "Bosse" Magnusson, 72.

– Jag väljer att stanna, jag vill stanna med Bosse, säger hon med med lyckotårar i ögonen.

– Jag vill jättegärna stanna kvar på hotellet med Marie Louise. Hon har funnits där hela tiden, men hon har varit upptagen från hela första början. Men hon öppnade upp mig litegrann för två kvällar sedan på stranden, och då kom det här nu, som vi har tillsammans, som är så vackert, säger Bosse.

Vi vill passa på att tacka SVT och hela produktionen för en fantastiskt fin säsong av "Hotell Romantik" och vi önskar alla kärleksparen all lycka framåt. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL