Anneli Holm, 66, var singel i 18 år – nu söker hon efterlängtad kärlek i TV

Anneli Holm, 66, var singel i 18 år – nu söker hon efterlängtad kärlek i TV

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 15 april 2024 kl. 12:04 | Publicerad 18 februari 2024 kl. 11:02

"Såhär vill inte jag ha det"

Det har blivit dags för 24 nya singlar att hitta kärleken i SVT:s datingprogram "Hotell Romantik" 2024. En av årets sökande är Anneli från Väröbacka i Varberg.

Anneli Holm, 66, var singel i 18 år – nu söker hon efterlängtad kärlek i TV
Anneli Holm. Foto: Janne Danielsson / SVT.

Det här är Anneli Holm i "Hotell Romantik" 2024

I dag är det premiär för den andra säsongen av dejtingprogrammet Hotell RomantikSVT. 24 nya singlar känner sig nu redo för att försöka hitta den rätta på det genuina slottet i Portugal, som en bonus är alla sökande singlar över 65 år. En av årets 1500 sökande är dejtingsugna är Anneli Holm, 66, planerare från Väröbacka i Varbergs kommun. I en intervju med tidningen Hallands Nyheter berättar Anneli att hennes före detta partner var otrogen och att hon tack vare det har levt som singel de senaste 18 åren. Nu har hon dock fått nog av singellivet och känner sig manad till att hitta sin livspartner.

"Såhär vill inte jag ha det"

I ett klipp inför säsongspremiären berättar Anneli att hon hade uppskattat om folk visslade efter henne på gatan och rädslan över att tyna bort i folks tankar.

– Här håller jag nästan på att skrynkla ihop till en liten grå råtta som bara går här i mitt hus. Vad händer om jag faller ner här och dör, kommer någon ens märka att jag är borta. Och då kände jag att nej såhär vill inte jag ha det, jag vill inte bara tyna bort i en grå vardagsmassa. Det är ingen som visslar efter mig på gatan längre, men det kanske man inte gör med pensionärer, vad vet jag, men mer visslingar efter pensionärer skulle jag ju uppskatta, skrattar Anneli.

Missa inte Annelis jakt på kärlek i säsongspremiären av "Hotell Romantik" 2024 i SVT1 och på SVT Play, söndag den 18 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL