Norskfödde Atle Johansen, 66, söker kärlek i svenska Hotell Romantik 2024

Norskfödde Atle Johansen, 66, söker kärlek i svenska Hotell Romantik 2024

  • SVT Play
Sofie Landgren
24 februari 2024 kl. 08:02

Lär känna en av årets mysigaste deltagare

En av årets 24 singlar som tog sig modet till att åka till Portugal för att hitta kärleken i "Hotell Romantik" är den sprudlande mannen Atle, 66, bosatt i Borås.

Atle Johansen är med i Hotell Romantik 2024
Atle Johansen. Foto: Janne Danielsson /SVT

Atle är en av årets deltagare i "Hotell Romantik" 2024

Det omåttligt populära dejtingprogrammet Hotell Romantik 2024 är i full rullning på SVT och 24 nya singlar har tagit chansen att försöka hitta den stora, rätta kärleken på det genuina slottet i Portugal, som en bonus är alla sökande singlar över 65 år. En av årets deltagare är den otroligt omtänksamma, snälla och varma Atle Johansen, 66, bosatt i Borås.

Atle i Hotell Romantik
Atle. Foto: SVT.

Norrmannen som hamnade i Borås

Atle har varit singel i fyra år och har verkligen gett nät-dejting en chans, men efter en rad misslyckade dejter kände han att han fick nog och passade på att byta taktik. Det var efter att Atle sett programmets föregående säsong som han, och 1500 andra personer, valde att skicka in sin ansökan och Atle blev en av de 24 lyckligt lottade singlarna som till slut valdes ut.

Atle titulerar sig som livscoach, pappa, terapeut, inspiratör och entreprenör. Han är född i Norge men är klassad som Boråsare sedan lång tid tillbaka. Han har en sprudlande energi och beskrivs av det andra deltagarna som helt underbar och har en bra humor.

Missa absolut inte Atles kärleksresa i "Hotell Romantik" 2024 varje söndag i SVT och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL