Carmen, 65, om Sven-Erik, 71, i Hotell Romantik: ”Han är för mycket”

Carmen, 65, om Sven-Erik, 71, i Hotell Romantik: ”Han är för mycket”

  • SVT Play
Sofie Landgren
18 februari 2024 kl. 19:02

Carmen är inte mottaglig för Sven-Eriks charm

Det har blivit dags för premiären av "Hotell Romantik" 2024 i SVT och det blir minst sagt ett stelt första möte för Carmen Valdes Bravo, 65, och Sven-Erik Sjögren, 71.

Carmen och Sven-Erik i Hotell Romantik 2024
Sven-Erik och Carmen. Foto: Janne Danielsson /SVT.

Carmen och Sven-Erik vill hitta kärlek med hjälp av SVT

Det har blivit dags för den efterlängtade premiären av dejting-realityserien Hotell Romantik på SVT och SVT Play. 24 nya singlar letar nu efter den rätta på ett slott i Portugal där alla sökande är över 65. På schemat står både äventyrliga och närgångna aktiviteter och varje kväll avslutas med middag och dans. Men innan det ska kvällens par utses som får en övernattning i en romantisk stuga vid havet. När veckan är slut får vi veta om de hittat kärleken och stannar kvar på slottet, eller om de väljer att åka hem ensamma.

Under säsongens första avsnitt får kvinnorna till en början bara ta del av männens packning och via den välja vem de känner mest dragning till, och det är först till kvarn som gäller. Carmen Valdes Bravo, 65, husmor på mediebolag från Göteborg, är den av deltagarna som är sist på bollen och får nöja sig med det kvarblivna bagaget ingen av de andra kvinnorna känner sig särskilt sugna på. Det hon gillar allra minst med packningen är att det finns cigaretter och att hans parfym är katastrof.

Hotell Romantik 2024
Foto: Printscreen från SVT.

Carmen är inte mottaglig för Sven-Eriks charm – ”Han är för mycket”

Första mötet mellan Carmen och Sven-Erik blir minst sagt stelt, i alla fall för Carmen och oss tittare. Carmen försöker nämligen markera ganska direkt att hon inte är så intresserad av varken Sven-Erik eller hans bagage, en markering som flyger rätt över huvudet på honom och han tycker att det slår tydliga gnistor mellan dem. Sven-Erik inleder dialogen med att kalla Carmen för pudding och skämtar om att hon jobbar i tullen då hon fått titta igenom hans bagage och frågar sedan om det var en "surprise" för henne att titta i väskan.

–  Det var inte så kul, nej för jag var sist, säger Carmen missnöjt till Sven-Erik som tar emot det hela med glatt humör.

– Sven-Erik var som sin väska, det var så, mycket mycket mycket, för mycket... säger Carmen till produktionen efter första mötet.

Sven-Erik delar inte samma uppfattning

Sven-Eriks känsla efter första mötet med Carmen är raka motsatsen. Han läser av situationen som att de båda har fattat tycke för varandra, det gick så pass bra att han nu vill flytta till Chile med Carmen.

– Det slog ju gnistor vet du, jag flyttar till Chile med en gång. En enplans-våning i Valparaiso med utsikt över sydatlanten, bara paddla kajak uppe i Galapagos, då är man där och tittar på sköldpaddorna va, det är ju underbart, säger Sven-Erik med sin härliga Göteborgs-dialekt.

Missa inte premiären av "Hotell Romantik" 2024 den 18 februari på SVT.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL