Anneli om övernattnings-dejten med Thomas i Hotell Romantik: ”Han var nervös”

Anneli om övernattnings-dejten med Thomas i Hotell Romantik: ”Han var nervös”

  • SVT Play
Sofie Landgren
10 mars 2024 kl. 18:03

"Herregud, vilken respektfull man"

En av årets deltagare i "Hotell Romantik" är Anneli Holm, 66, som under säsongens tredje avsnitt avslutar en lyckad dejt med irländaren Thomas Hynes, 66. Vi fick äran att ta en kaffe med Anneli som berättade allt om deras fantastiska upplevelse tillsammans.

Thomas och Anneli i Hotell Romantik 2024
Thomas och Anneli. Foto: TV4.

Anneli om första dejten med Thomas i "Hotell Romantik"

Två av årets 24 singlar som tog sig modet till att åka till Portugal för att hitta kärleken i Hotell Romantik 2024 är Anneli Holm, 66, planerare från Väröbacka i Varbergs kommun och Thomas Hynes, 66, jobbar som lastbilschaufför och bor i Haninge utanför Stockholm. Det tog inte mer än ett och ett halvt avsnitt innan det slog gnistor mellan dem och de fick chansen att åka på en egen dejt med både strand-häng, trampbåts-aktivitet och övernattning. Vi fick äran att träffa Anneli över en kopp kaffe där hon öppnade upp sig om övernattnings-dejten. Det blev ett varmt, öppet och kärleksfullt samtal, speciellt när vi kom in på Thomas.

Hur var det att dela rum med Thomas?

– Thomas är som en öppen bok. Han är väldigt transparent. Väldigt omtyckt av alla för att han bjuder på sig själv. Han har också en trygghet i sig själv, även om han var nervös när vi skulle iväg så då, men det kändes naturligt. Det kändes inte konstigt för att han hade tidigare sagt utanför kamerorna att "du bestämmer precis, jag lyssnar in dig och vill du inte att jag kramar dig så gör jag inte det, om du vill ha en puss, känns det okej, vi gör det som du tycker." Alltså herre gud vilken respektfull man, han skulle aldrig någonsin gå ut genom den där dörren först, han skulle låta alla damer gå först. Man får inte ens bära sin egen väska, säger Anneli med glittrande ögon och med ett leende på läpparna.

Hur relationen mellan Anneli och Thomas ser ut idag får vi tålmodigt vänta med tills säsongen går i mål. Följ fortsättningen av Annelis kärleksresa i "Hotell Romantik" 2024, söndagar i SVT.

Är du sugen på att söka till nästa säsong av "Hotell Romantik" så kan du göra det genom att klicka här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL