Det här är irländaren Thomas Hynes som söker kärlek i svenska Hotell Romantik

Det här är irländaren Thomas Hynes som söker kärlek i svenska Hotell Romantik

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 08 mars 2024 kl. 14:03 | Publicerad 29 februari 2024 kl. 07:02

Lär känna Thomas Hynes

En av årets 24 singlar som tog sig modet till att åka till Portugal för att hitta kärleken i "Hotell Romantik" 2024 är den färgstarka och omtänksamme irländaren Thomas, 66, bosatt i Haninge.

Thomas Hynes i Hotell Romantik 2024
Thomas Hynes. Foto: SVT.

Det här är Thomas i "Hotell Romantik" 2024

Det omåttligt populära dejtingprogrammet Hotell Romantik 2024 är i full rullning på SVT och 24 nya singlar har tagit chansen att försöka hitta den stora, rätta kärleken på det genuina slottet i Portugal, som en bonus är alla sökande singlar över 65 år. En av årets mest omtyckta deltagare är irländaren Thomas Hynes.

Thomas, 66, jobbar som lastbilschaufför och bor i Haninge utanför Stockholm. Thomas växte upp i Irland och är äldst bland sina 10 syskon och hans föräldrar bestämde tidigt att det äldsta barnet, alltså Thomas, skulle bli katolsk präst, någonting han själv inte riktigt kunde hålla med om.

– Äldsta sonen skulle vara präst, men tidigt i livet kände jag "aldrig i livet", jag vill ha sex och det får man inte inom den katolska religion, förklarar Thomas i programmet.

Thomas Hynes i Hotell Romantik 2024
Thomas Hynes. Foto: Janne Danielsson/SVT.

Fattade tidigt tycke för Anneli Holm

Thomas fattade tycke för Anneli Holm, 66, planerare från Väröbacka i Varbergs kommun, tidigt in i säsongen och i avsnitt två får tittarna bevittna hur generös och fin Thomas är. Redan inför deras första dejt på tu man hand stannar han till för att köpa en present till Anneli, ett guldarmband, och programledare Erik Ekstrand blir chockad över den fina gesten och frågar förvånat om han verkligen skall köra en present.

– Ja, du vet, det här kan bli min nya fru. Det finns inget pris på kärlek, svarar en lätt rörd Thomas med glittrande ögon.

Ja, att Thomas är både generös och en riktig romantiker råder det inget tvivel om, men om kärleken mellan honom och Anneli håller i sig får vi helt enkelt se i fortsättningen av årets säsong.

Missa inte "Hotell Romantik" 2024 som går söndagar på SVT och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL