Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Umbrella Academy är snart tillbaka med en ny säsong

Säsong 3 av The Umbrella Academy har ett premiärdatum

  • Netflix
Jonathan Smeds | Nyhet
14 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
14 mars 2022

Även kort teaser släppt

Alla fans till "The Umbrella Academy" kan nu vara lugna. Netflix har nu bekräftat när den tredje säsongen har premiär.

The Umbrella Academy debuterade på Netflix för drygt tre år sedan, och har under sina två första säsonger skapat sig en stor fanskara. Även vi på Filmtopp har varit imponerande, där säsong 1 fick fyra av fem i betyg, och säsong 2 fick en stark trea. Nu vet vi också när den tredje säsongen kommer. 

Säsong tre av The Umbrella Academy har premiär den 22:a juni. Den tar vid direkt efter slutet av säsong 2, där *spoiler alert* Umbrella Academy återvänder hem till nutiden efter att ha förhindrat världens undergång 1963. De tror sig ha räddat både tidslinjen och världen, men inser snart att det kanske blivit värre än innan. Umbrella Academy har nu blivit till Sparrow Academy, som leds av deras sedan tidigare döda bror Ben. Det visar sig dock snart att båda gängen har större bekymmer som de måste lösa... 

Serien är baserad på serietidningen med samma namn, och den första säsongen sågs enligt Netflix av 45 miljoner unika hushåll. Den har även nominerats flertalet gånger på Emmygalan. I rollistan hittar vi bland annat Elliot Page, Tom Hopper och David Castañeda. Precis som de tidigare två säsongerna kommer den nya säsongen innehålla tio avsnitt.

The Umbrella Academy har alltså säsongspremiär den 22: juni, och då kommer alla avsnitten släppas på samma gång.

Nedanför kan ni se den korta teasern för den nya säsongen:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL