The Umbrella Academy säsong 3 – Detta vet vi

The Umbrella Academy säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 16:24 | Publicerad 05 augusti 2020 kl. 20:03

Vad skulle hindra serien från att komma tillbaka igen?

Netflix släppte nyligen säsong 2 av "The Umbrella Academy" och nog slog den ner som en bomb. Säsongen tar första platsen på många av Netflix topp 10-listor runt om i världen. Frågan är om fansen behöver svettas över att det ska komma en tredje säsong eller inte? Skulle inte tro det.

Actionkomedin med Oscarsnominerade Ellen Page i en av huvudrollen går från klarhet till klarhet. Den första säsongen gjorde mycket väsen av sig, men säsong 2 har skjutit genom taket. Serien toppar Netflix-listorna i USA, England, Spanien, Tyskland, Frankrike... listan kan minsann göras lång. Ännu har inte Netflix bekräftat en fortsättning, men kan vi förvänta oss att se The Umbrella Academy säsong 3?

Tveklöst!

Netflix brukar dröja upp till två, tre månader innan de går ut med besked kring seriers framtida vara eller icke vara. Därför kan vi bara spekulera än så länge kring The Umbrella Academy säsong 3. Men allting pekar på en fortsättning. 

Serien har utan tvekan höjts i fansens ögon. På IMDb kan vi se att betygen per avsnitt tagit ett stort kliv uppåt, där det lägst ansedda avsnittet i skrivande stund har 8.6/10 i betyg och det högst rankade har hela 9.3/10. Den högst rankade episoden råkar också vara säsongens sista, så nog är fansen nöjda med slutet och hungriga efter mer. 

Utan att avslöja för mycket gav säsong 2 oss också mer att sätta tänderna i vad gäller The Sparrow Academy. Och sett till att Gerard Way och Gabriel Bá jobbar på fler nummer av serietidningen produktionen bygger på, finns det onekligen ett lovande underlag för framtida säsonger. 

Nej, fansen behöver nog inte oroa sig över att "The Umbrella Academy" säsong 3 skulle utebli. Filmtopp uppdaterar dig så fort Netflix ger fortsättningen grönt ljus. 

Har du redan bingeat dig genom de nya avsnitten? Se då vår lista med tips på nya serier här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL