Trailer: Will Smith med Oscar för King Richard?

Netflix stoppar Will Smith-filmen Fast and Loose

  • Netflix
Filmtopp
03 april 2022 kl. 11:04

Bromsar projektet efter skandalen

Det har stormats vilt runt Will Smith den senaste veckan. Nu väljer Netflix att stanna upp utvecklingen av stjärnans actionfilm "Fast and Loose". Om filmen blir av längre fram återstår att se.

Will Smith har tidigare legat bakom en av Netflix mest populära filmer, den skoningslöst kritikersågade Bright. Filmens framgångar bäddade tidigt planer för en uppföljare, som det därefter har varit relativt tyst om.

Efter skandalerna på Oscarsgalan där Will Smith gick upp på scenen och slog komikern Chris Rock i ansiktet efter ett skämt om hustrun Jada Pinkett Smith har det stormats vilt runt Hollywoodstjärnan. Enligt lagstiftningen i Kalifornien riskerar han fängelse, men Chris Rock har tidigare sagt att han inte tänker anmäla Smith.

Även om Will Smith har bett om ursäkt till Chris Rock på sin Instagram, har skådespelaren även självmant valt att lämna Oscarsakademin. Alla är däremot inte lika kritiska mot Oscarssmällen. Emmybelönade Tiffany Haddish försvarar istället Smith och säger att händelsen var "det vackraste hon någonsin sett".

Netflix stannar upp nya Will Smith-filmen

Nu rapporterar Variety att streamingtjätten Netflix väljer att stoppa utvecklingen av sin nästkommande Will Smith-film Fast and Loose, något som ska bero på just Oscarsskandalen. Om Netflix kommer att återuppta utvecklingen av Fast and Loose återstår att se.

Filmen skulle handla om en kriminell man som förlorar sitt minne efter en attack. När han sedan mystiskt vaknar upp i Tijuana, måste han upptäcka sitt förflutna.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL