Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tiffany Haddish försvarar Will Smiths agerande

Tiffany Haddish försvarar Will Smiths agerande

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022

"Det vackraste jag sett"

Den Emmybelönade komikern och skådespelerskan Tiffany Haddish försvarar Will Smiths kontroversiella agerande mot Chris Rock på Oscarsgalan 2022.

Will Smith stod för en av Oscarsgalans största skandaler när han örfilade Chris Rock efter skämtet om hans hustru Jada Pinkett-Smith. Hans agerande har lett till enorm kritik runt om i världen, men nu får han uppbackning av komikern och skådespelerskan Tiffany Haddish, nu aktuell med Apple TV+-serien The Afterparty, som är en god vän till Pinkett-Smith. 

När Haddisch pratade med People Magazine efter prisceremonin rosade hon Will Smiths agerande som otroligt vackert: 

– Folk kanske inte gillar hur det gick till, men när jag såg se en svart man stå upp så för sin hustru på det sättet betydde det allt för mig. Att som en kvinna, som har varit oskyddad, höra någon att säga: "Håll min frus namn utanför din mun, lämna min fru ifred"... det är vad du vill att din man ska göra, eller hur?

Hon fortsatte: 

– För mig var det det vackraste jag någonsin sett eftersom det fick mig att tro att det fortfarande finns män där ute som älskar och bryr sig om sina kvinnor, sina fruar.

Oscarsakademin har själva gått ut och sagt att de fördömer all form av våld och därmed Will Smiths agerande. Tidigare inatt bad Smith öppet om ursäkt till Chris Rock. Än så länge har inte Rock kommenterat händelsen efter att den ägde rum.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL