Humorlegenden kallar Will Smith: Lögnare och bluff

Humorlegenden kallar Will Smith: "Lögnare och bluff"

Sofie Landgren
18 juni 2024 kl. 14:00

Komikern har inget snällt att säga om Hollywoodstjärnan

Rob Schneider öppnar upp sig om sina åsikter om det ökända ögonblicket när Will Smith slog Chris Rock vid Oscarsgalan 2022 för skämtet riktat mot Jada Pinkett Smith.

Rob Schneider sågar Will Smith
Foto: Sony Pictures. / Youtube.

Rob Schneider sågar Will Smith

Den 12 juni gästade en av världens största skådespelare och komiker, Rob Schneider, den amerikanska radiostationen KIIS FM:s välkända program The Kyle & Jackie O Show. Väl på plats kom de in på samtalsämnet om det ökända ögonblicket där Will Smith slog Chris Rock vid Oscarsgalan 2022. Rob hade allt annat än positiva ord att säga om Will Smiths handlingar under galafesten.

Rob Schneider om Will Smith
Foto: Youtube / Warner Bros. Pictures.

Schneider kallar Will Smith för "ett rövhål"

Programledaren Kyle Sandilands frågar Rob Schneider om han har pratat med Chris Rock efter ögonblicket där Will Smith slog honom under Oscarsgalan för ett skämt som komikern gjorde om Smiths fru, Jada Pinkett Smith. En fråga som ledde till att Rob Schneider tog tillfället i akt att berätta precis vad han tycker om Hollywoodstjärnans agerande.

– Will Smith är en tönt. Han har gömt vem han egentligen är och den kvällen visade han sitt rätta jag. Det är en mörk, vidrig sak att göra detta inför alla dessa människor, och mot en riktigt fantastisk, legendarisk komiker som bokstavligen är den bästa komikern i vår generation. Men, jag fick inte säga något vid den tiden eftersom jag var en del av kommittén som skulle straffa honom. Han är en lögnare. En fullständig, total bluff. Och det avslöjade han där och då, svarar Rob och fortsätter.

– Han är en bluff, han blev påkommen, Will är ett rövhål och hade ingen rätt att ta till våld över ett, i mitt tycke, ganska milt skämt om hans fru, säger Rob.

Som straff för sina handlingar fick Will Smith 10 års avstängning från Oscarsgalan, men är fortfarande en av de största stjärnorna i Hollywood. Hans fru, Jada Pinkett Smith har sedan dess sagt att smällen räddade hennes äktenskap med skådespelaren eftersom händelsen har lett till "så många positiva saker som kom efter det."

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL