Will Smith i I Am Legend

Chris Rock ska slå tillbaka mot Will Smith – en vecka innan Oscarsgalan

  • Netflix
01 mars 2023 kl. 09:03

En tredjedel av en Netflix-special uppges handla om örfilen

Efter den ökända örfilen ska Chris Rock nu slå tillbaka mot Will Smith – på scen i en livesänd Netflix-special som kommer att visas drygt en vecka innan årets Oscarsgala.

Hela världen tappade hakan när Will Smith klev upp på scen på Dolby Theatre under Oscarsgalan och gav komikern Chris Rock en smäll för att ha skämtat om hans fru Jada Pinkett-Smith. Den 4 mars ska Rock hålla i en livesänd standup-special med Netflix med titeln Selective Outrage, i vilken det är tänkt att han ska slå tillbaka mot Will Smith.

Även om Rock dragit sig från att prata fullt ut om incidenten har han några gånger skämtat om den på scen när han gjort standup, senast i januari ska han ha gjort det en hel del på en arenashow i Charleston. Han ska då ha sagt:

– Folk vill veta om det gjorde ont? Självklart gjorde det ont. Han var Mohammed Ali och jag Pookie från New Black City. Även i animerade filmer kommer jag vara en zebra och han alltid hajen. Jag hörde “Summertime” spela i mitt huvud.

– Will Smith är en stor snubbe, jag är inte det”, säger Rock. Smith går runt utan tröja i sina filmer. Jag, däremot, har genomgått en hjärtoperation med tröja på.

Chris Rock ska slå tillbaka mot Will Smith – en vecka innan Oscarsgalan
Chris Rock har siktet inställt på Will Smith. Foto: Lionsgate Films.

Chris Rock ska slå tillbaka mot Will Smith och ställa honom mot väggen

Nu verkar det dock som att han för första gången uppges viga en stor del av sitt rampljus åt saken och för första gången ställa Will Smith mot väggen, och detta i en Netflix-special som sänds den 4 mars, vilket är bara nio dagar innan Oscarsgalan äger rum. Sett till tiden det tagit för Rock att göra sitt första riktiga drag får vi räkna kallt med att han laddat upp rejält med ammunition.

Vidare förväntas Chris Rock att få sällskap på scen av flera andra komiker, inte minst Jerry Seinfeld, Kevin Hart och Amy Schumer

Det här blir första gången som Netflix sänder ett live-special. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL