Will Smith ber Chris Rock om ursäkt för örfilen: Oacceptabelt

Will Smith ber Chris Rock om ursäkt för örfilen: "Oacceptabelt"

Filmtopp
Uppdaterad 30 juli 2022 kl. 12:07 | Publicerad 29 juli 2022 kl. 17:07

Men Rock är ännu inte redo att tala

Will Smith ber Chris Rock om ursäkt för örfilen han gav honom under Oscarsgalan och kallar sitt beteende för helt oacceptabelt.

Efter den stora Oscarsskandalen tidigare i år har det varit tyst från Will Smiths håll. Nu kliver skådespelaren som gav Chris Rock en örfil för att ha skämtat om hans fru Jada Pinkett-Smith fram. När han bryter tystnaden är det för be Rock om ursäkt. 

I ett klipp som Will Smith delat på Instagram förklarar han varför han inte bad om ursäkt till Chris Rock redan under sitt tacktal på Oscarsgalan när han hade vunnit pris för Bästa manliga huvudroll:

– Allting var suddigt vid den punkten. Allt är suddigt. Jag har försökt nå Chris Rock och budskapet som kom tillbaka är att han inte är redo att prata. När han är det kommer han att kontakta mig. 

Will Smith ber Chris Rock om ursäkt för örfilen: "oacceptabelt"

Will Smith ber Chris Rock om ursäkt för örfilen: "oacceptabelt"
Will Smith vann en Oscar för "King Richard". Foto: Warner Bros.

Vidare trycker Will Smith på att han är ledsen för sitt beteende och ber Rock om ursäkt. 

– Mitt beteende var inte acceptabelt och jag är här när du än vill prata. Jag vill be om ursäkt till Chris mamma. Det var en sådan sak med det som hände, jag tänkte inte på hur många människor som skulle fara illa av det ögonblicket. Jag vill be om ursäkt till Chris mamma och hans familj. Specifikt Tony Rock, vi hade en fantastisk relation. Den går förmodligen inte att laga nu.

– Jag har spenderat de senaste tre månaderna med att gå igenom vad som hände och försöka förstå nyanserna och komplexiteten i det ögonblicket. Jag tänker inte försöka lägga fram alla mina tankar nu, men det jag kan säga till alla är att det inte finns någon del i mig som tycker att det var rätt sätt bete sig på. 

Se Will Smiths klipp han lagt ut på sin Instagram här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL