Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith bryter tystnaden efter Oscarsgalan

Aliah Liebst | Nyhet
22 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
22 april 2022

Går ut med skriftligt uttalande

Sedan örfilsincidenten på årets Oscarsgala har Oscarsgalan själva, Will Smith och Chris Rock uttalat sig om händelsen, men det är inte förrän nu som Jada Pinkett Smith bryter tystnaden.

Den 94:e upplagan av Oscarsgalan hölls för drygt tre veckor sedan och den mest minnesvärda stunden under galan som har etsat sig fast i folkets hjärnor har visat sig vara när Will Smith örfilade Chris Rock på scenen. Sedan dess har både Oscarsgalan, Will Smith och Chris Rock uttalat sig angående händelsen, men det är inte förrän nu som Will Smiths fru Jada Pinkett Smith bryter tystanden. 

I säsongspremiären av Jadas talkshow Red Table Talk, som går att se på Facebook syns ett skriftligt meddelande från Jada i början av programmet. Där skriver hon "med tanke på allt som har hänt de senaste veckorna har familjen Smith fokuserat på läkning. En del av det vi upptäcker kring vår läkning kommer att delas vid bordet när tiden är mogen".

Anledningen till örfilen som utdelades av Will Smith var att Chris Rock, under ett framförande på galan, skämtade om Jadas skallighet som är ett resultat av hennes sjukdom alopecia. Rock har sedan dess gått ut med att han inte var medveten om Jadas sjukdomstillstånd. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL