Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Killing Eve säsong 5 – detta vet vi

Killing Eve säsong 5 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022

Blir det en femte säsong av Killing Eve?

"Killing Eve" med Sandra Oh och Jodie Comer i spetsen har pågått i fyra framgångsrika säsonger. Kan vi räkna även med en femte säsong? Filmtopp har svaret.

"Killing Eve" är den Emmyvinnande och älskade serien som skapats av Phoebe Waller-Bridge, geniet som även ligger bakom serier som Fleabag, och är baserad på böckerna av Luke Jennings.

Handlingen i serien kretsar kring en MI5-agent med ett mindre spännande skrivbordsjobb, vars väg korsar en skicklig lönnmördare. Det blir starten på en actionfylld och dramatisk katt- och råttalek.

Huvudrollerna i serien spelas av Sandra Oh och Jodie Comer. Killing Eve är ursprungligen en serie från brittiska BBC One, men finns tillgänglig att streama på HBO Max i Sverige.

Blir det en Killing Eve säsong 5?

Älskar du "Killing Eve" bör du göra dig redo för dåliga nyheter – säsong fyra av serien är den sista. Redan innan den fjärde säsongen började stod det klart att det inte kommer att bli en femte säsong av serien. Ett beslut som ser ut att stå fast även nu efter att serien har gått i mål.

I dagens streaminglandskap finns alltid möjligheten att avslutade eller nedlagda serier får nytt liv, men det är ingenting vi bör räkna med när det kommer till Killing Eve. Även om avslutningen av serien fått en blandad mottagning (och det finns en stor skara fans som kräver ytterligare en säsong), så känns det hela väldigt definitivt.

Med det sagt finns det även glädjeämnen – det ser ut som om det eventuellt kan vänta en eller flera spin-offs runt hörnet, om vi ska tro rapporter från The Hollywood Reporter.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL