Fröken Snusk släpper låt med Samir & Viktor – hoppas på en ny ”Stad i ljus”

Fröken Snusk släpper låt med Samir & Viktor – hoppas på en ny ”Stad i ljus”

Emil Oscar Rasmussen
23 juni 2024 kl. 12:00

Artisterna slår sig ihop för att släppa sommardängan "Sista beställningen"

Trion Fröken Snusk, Samir Badran och Viktor Frisk slår sig samman för att släppa en singel i sommar, och de har höga förhoppningar om att låten ska göra avtryck. Samir Badran hoppas "att det blir en ny 'Stad i ljus'".

Det finns inte många artister i Sverige som varit lika omtalade som Fröken Snusk och duon Samir och Viktor, bestående av Samir Badran och Viktor Frisk. Fröken Snusk har blivit ett fenomen de senaste åren som EPA-dunkens stora drottning, vilket hon följde upp med uppmärksammade framträdanden i Melodifestivalen och Masked Singer Sverige.

I Melodifestivalen gjorde också Samir & Viktor comeback. Det gick inte helt och hållet som de hade tänkt sig, men deras medverkan satte dem onekligen på kartan igen (och de är öppna för att medverka igen).

Nu avslöjar Aftonbladet att den rubrikskapande trion slagit sig samman för att släppa en sommardänga tillsammans, med titeln "Sista beställningen".

Fröken Snusk släpper låt med Samir & Viktor – hoppas på en ny ”Stad i ljus”
Fröken Snusk i "Melodifestivalen". Foto: SVT.

Fröken Snusk släpper sommarlåt med Samir och Viktor – kommer i slutet av juni

Den 28 juni är det lansering av trions nya låt "Sista beställningen", och det är en låt som de hoppas kommer att bli en ny favorit hos svenskarna. De siktar till och med på att mäta sig med Tommy Körberg-favoriten "Stad i ljus".

– Förhoppningen är att det blir en ny "Stad i ljus". Att man avslutar kvällen med den här låten och alla sjunger med, säger Samir Badran till Aftonbladet.

Enligt Viktor Frisks kontakter i nattklubbsbranschen är det inte omöjligt att den faktiskt blir ett ständigt inslag i det sammanhanget.

– Jag skickade den här låten till en nattklubbschef som sa "den här kommer vi köra när vi tar sista beställningen", förklarar han.

Samarbetet uppstod efter att Fröken Snusk gästade Samir och Viktor under deras spelning på Gröna Lund. Där och då var det mest en rolig grej, men ur det där mötet växte ett partnerskap fram. Fröken Snusk tror inte heller att det blir sista gången de jobbar tillsammans.

–  Jag tror stenhårt på den här trion. Det är inte sista gången vi samarbetar oavsett om det är en låt eller inte, säger Fröken Snusk. Jag tycker vi alla tre matchar väldigt bra. Vi har samma humör, samma tempo. Bara glädje.

"Sista beställningen" släpps den 28 juni 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL