Fröken Snusk knäcker alla i Masked Singer: ”Bättre än Zara Larsson”

Så knäckte Fröken Snusk alla i Masked Singer: ”Bättre än Zara Larsson”

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 09:29 | Publicerad 18 maj 2024 kl. 08:40

Kameleonton chockade alla i Masked Singer – besegrade Pandorna och Skelettet

Finalen i "Masked Singer Sverige" 2024 är avklarad och Kameleonten segrade framför Pandorna och Skelettet. Bakom vinnarmasken väntade en annan mask – den vi känner som Fröken Snusk.

Det blev en rafflande final i Masked Singer Sverige 2024 när Kameleonten, Pandorna och Skelettet gjorde upp om segern. I slutändan var det Kameleonten som imponerade mest och när masken åkte av chockades alla – bakom den gömde sig en av de senaste årens stora snackisar, Fröken Snusk. Avslöjandet överraskade både panelen och, vad vi förmodar, alla tittare.

– Jag är i chock, utbrister panelmedlemmen Nour El Refai i avsnittet.

Fröken Snusk som Kameleonten nöp översta pallplats framför Pandorna, med Marko "Markoolio" Lehtosalo bakom masken och Skelettet, som dolde skådespelaren Hannah Ardéhns identitet.

LÄS OCKSÅ: Alla masker som har avslöjats i Masked Singer 2024 – hela listan

Så knäckte Fröken Snusk alla i Masked Singer: ”Bättre än Zara Larsson”
Foto: TV4.

Måns Zelmerlöw om Fröken Snusk: ”Bättre än Zara Larsson”

I avsnitt efter avsnitt har Kameleonten levererat otroliga sångframträdanden, så till den grad att panelens Måns Zelmerlöw imponerat har skrattat ur sig orden:

– Hon sjunger bättre än Zara [Larsson] ju.

Kameleontens makalösa insats har gjort att många av panelens gissningar under säsongens gång har landat på kända svenska artister som Miriam Bryant, Molly Hammar, Wiktoria Johansson och Lykke Li m.fl. Ingen har däremot gjort kopplingen till Fröken Snusk, och det trots att hon varit en av de senaste årens stora snackisar i Sverige. Det vill säga tills sista möjliga chansen att gissa, då Pernilla Wahlgren ännu en gång visade sin fingertoppskänsla och låste sin gissning vid Fröken Snusk.

Använda sin riktiga röst

Den främsta anledningen till att ingen lyckades gissa rätt på EPA-dunkens drottning innan dess är att hennes röst som Kameleonten inte riktigt har gått att känna igen. Många i programmet förvränger rösterna något när de sjunger för att det inte ska vara för lätt, men i det här fallet ser det ut att ha varit tvärtom: att vi först fått höra Fröken Snusks "riktiga" röst som Kamelonten.

– Generellt får jag väldigt mycket hat, speciellt om att jag inte kan sjunga, säger Fröken Snusk till TV4. Folk vet ju inte egentligen hur jag sjunger, folk tror att jag är sämst. Alla som säger att jag inte kan sjunga... det är nog de som kommer bli mest förvånade över att det är jag bakom masken.

Filmtopps gissning om Kameleonten

Så knäckte Fröken Snusk alla i Masked Singer: ”Bättre än Zara Larsson”
Foto: TV4.

Marko Lehtosahlo gömde sig bakom Pandorna

På andra plats i årets Masked Singer hittade vi "Markoolio" bakom Pandorna-masken, och om Fröken Snusk som Kameleonten var en överraskning för de flesta så var Marko Lehtosalo som Pandorna något som desto fler hade gissat på.

– Det var en utmaning, jag blev tillsagd att försöka och inte “vara mig själv så mycket”, säger han till Aftonbladet.

Filmtopps gissning om Pandorna

Så knäckte Fröken Snusk alla i Masked Singer: ”Bättre än Zara Larsson”
Foto: TV4.

Hanna Ardéhn tog tredjeplatsen som Skelettet

Däremot var det inte lika lätt att gissa rätt på vem som gömde sig bakom Skelettet-masken. I slutändan visade det sig att det var skådespelaren Hanna Ardéhn (Leva Life, Störst av allt).

– Jag har fått en fantastisk respekt för alla stora artister som gör det här varje dag. Man blir så jäkla kritisk mot sig själv. Jag sjöng i kör och gick i dansklass när jag gick i högstadiet, så om man inte räknar med karaoke någon sen natt är det här något helt nytt för mig, säger Hanna till TV4 om sin medverkan.

Filmtopps gissning om Skelettet

Missat finalen av "Masked Singer Sverige" 2024? Se den på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL