Fröken snusk krossar allt motstånd i Mello – Unga & Fria streamad av miljoner

Fröken Snusk avslöjar – snart redo att ta av sig masken

Axel Diedrichs
19 maj 2024 kl. 12:57

Fröken Snusk gjorde total succé i årets "Masked Singer", och i finalen flaggade hon för att det kan vara dags att ta av sig hennes egna mask inom kort.

Till mångas stora förvåning fick vi se självaste Fröken Snusk ta hem segern i Masked Singer 2024 på TV4. Det var alltså hon som gömde sig bakom Kameleontens dräkt och som gång på gång golvade panelen med sina sångprestationer. I finalen gjorde hon det extra bra när det var dags att imponera på nytt. 

– Det här är det bästa numret vi har haft under de här fyra säsongerna, sade panelmedlemmen Måns Zelmerlöw om ett av de framträdanden Fröken Snusk gjorde under Kameleonten-dräkten.

Fröken Snusk avslöjar – snart redo att ta av sig masken
Fröken Snusk i "Masked Singer". Foto: TV4.

Fröken Snusk avslöjar – snart redo att ta av sig masken

Något som gör det extra speciellt med Fröken Snusks medverkan i Masked Singer är inte bara hennes vinst, utan också "masken under masken". Sedan genombrottet 2021 har artisten aldrig avslöjat sin identitet. Ingen i hennes privatliv vet heller om att hon är Fröken Snusk, inte hennes föräldrar. Efter vinsten i Masked Singer fick vi se en nyfiken panel som pressade henne på att berätta varför hon vill leva sitt liv så. Hon gav inte vika, men när Felix Herngren frågade om hon har valt att ha på sig sin mask för att hon inte vet om hon är en tillräckligt bra artist, gav hon ett svar som indikerar att hon tänker ta av sig masken: 

– Ja, men kanske lite så att man inte vet om man är tillräckligt bra. Men tack vare alla fina ord så kanske jag snart är redo att ta av mig den, sade Fröken Snusk och fortsatte:

– Att vinna det här har betytt allt. Det är bättre än "Mello".

Efter medverkan i både Melodifestivalen och Masked Singer inom loppet av en kort tid, så återstår det att se vad Fröken Snusk ska hitta på här näst. Kanske är det en smart strategi att ta av sig masken för att rikta ytterligare strålkastare mot sig.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL