Samir & Viktor sågas efter Melodifestivalen: ”Värsta jag hört”

Trots dunderfiaskot – Samir och Viktor öppnar för mer Melodifestivalen

  • SVT Play
Axel Diedrichs
24 februari 2024 kl. 15:02

"Känner ju redan ett revanschsug"

Det blev ingen succé för Samir Badran och Viktor Frisk i årets "Melodifestivalen". I och med att saker inte gick som planerat är de redan revanschsugna.

Förväntningarna var höga på Samir Badran och Viktor Frisk när de intog scenen på Melodifestivalen för att framföra låten Hela världen väntar. Men numret gick inte som planerat när duon öppnade låten med svajig sång för att senare mötas av stor kritik från det svenska folket. Men det stannade inte där; i en senare deltävling valde Kristian Luuk och Björn Gustafsson att göra narr av Samir och Viktor.

Trots dunderfiaskot – Samir och Viktor öppnar för mer Melodifestivalen
Samir Badran. Foto: SVT.

Trots dunderfiaskot – Samir och Viktor öppnar för mer Melodifestivalen

I en intervju med Aftonbladet berättar duon att de inte tänker gräma sig länge över floppen som fick se dem åka ut ur "Mello" på direkten. 

– Det är ett år kvar till nästa Mello, men jag känner ju redan ett revanschsug. Jag hoppas att du gör samma, för nu jävlar Samir, säger Viktor Frisk till Aftonbladet och får medhåll av sin vän och kollega Samir Badran som konstaterar att "nu kan det bara gå uppåt" och att det "bara är att köra". 

Vidare berättar de att de har redan tagit sig tillbaka till studion och skrivit nytt låtmaterial. En av låtarna som de fått fram påstår de är "riktigt bra". 

Om vi vågar tro dem, så får Samir och Viktor alltså uppleva större Mello-lycka nästa gång.

I kväll fortsätter "Melodifestivalen" med sin fjärde deltävling som sänds på SVT1 och SVT Play klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL