Då kommer nästa säsong av Robinson 2022

Då kommer nästa säsong av Robinson 2022

Filmtopp
29 maj 2022 kl. 21:40

Tittarna behöver inte vänta länge på nästa säsong.

Tittarna behöver inte vänta länge på nästa säsong av det populära tävlingsprogrammet. Vi har grävt i när nästa säsong av Robinson 2022 kommer!

Med den aktuella säsongen i mål är det många som vill veta när vi kommer att få följa nästa äventyr ute på den karibiska ön. Fansen behöver inte våndas särskilt länge, nästa säsong av Robinson 2022 är bara runt hörnet.

Det blev en rafflande final på den senaste säsongen där Filip Johansson slutade upp som segrare, detta efter två tuffa dueller mot Henrik Appelberg och Jessica Jonasson. Ett rimligt avslut på en minst sagt händelserik säsong, som under resans gång bjöd på alla möjliga sorters vändpunkter. 

När kommer nästa säsong av Robinson 2022?

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för när vi kommer att få kasta oss över nästa säsong av Robinson, men TV4 berättar för Filmtopp att tittarna kan förvänta sig att se den i oktober. De flaggar även för att säsongen kommer löpa över på 2023, vilket – sett till hur länge säsongerna brukar hålla på – gör att vi kan förvänta oss en premiär under andra halvan av oktober.

Två säsonger av Robinson 2023

Precis som det blir två säsonger av programmet i år, så kommer vi att få följa två säsonger under nästa år. Förutom att den här höstens program rinner över in på 2023, så får vi även se ytterligare en säsong senare på året. Det mest sannolika är att den landar under hösten. Det får vi återkomma om så snart det går.

Efter vårens äventyr har nästa säsong av "Robinson" 2022 onekligen en del att leva upp till. Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt programmet.

Stora händelser från årets Robinson:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL