Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lag Öst ritar om kartan för Robinson

Lag Öst ritar om kartan för Robinson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 april 2022

Tre lag gör nu upp ute på ön

Det traditionella upplägget med Lag Nord och Lag Syd kastas om med ett tredje lag i "Robinson" 2022. Detta efter att coronasmitta skickat hem deltagare och gett flera personer från Gränslandet fribiljett in till tävlingen.

Robinson 2022 fortsätter att bjuda på tvära kast och stor dramatik. Isabella Resmark, Christina Nordback och Per Grape har alla fått lämna tävlingen efter att ha drabbats av COVID-19, vilket försatte hela Lag Syd i karantän. Kort därefter skulle vi också få veta att Lag Nord-deltagaren Sandra Cucurano lämnar på grund av viruset. I samband med hennes avsked avslöjade Sandra den drabbande nyheten att hon är sjuk i cancer. Mängden bortfall öppnade upp för att flera deltagare från Gränslandet skulle få komma loss tidigare än väntat. De bildar därmed ett tredje lag i tävlingen, Lag Öst. 

Anna Frycklund, Linn Lund, Mattias Pettersson och Hayes Jimede utgör Lag Öst i "Robinson" 2022. Foto: TV4/C More.
Anna Frycklund, Linn Lund, Mattias Pettersson och Hayes Jemide utgör Lag Öst i "Robinson" 2022. Foto: TV4/C More.

Nya Lag Öst består av de fyra Gränslandet-medlemmarna Anna Frycklund, Linn Lund, Mattias Pettersson och Hayes Jemide, som alla varit med i tidigare säsonger av programmet. 

Efter bråket – nu måste Mattias Pettersson och Hayes Jemide samarbeta

Den dramatiska frågan gällande hur det ska gå för Lag Öst är förstås gruppdynamiken. Från att ha varit tajta motståndare måste de nu samarbeta med varandra. Mest spänt har det varit runt bråket mellan Hayes Jemide och Mattias Pettersson. Det hela började med att Jemide bröt sitt löfte till Mattias om vilken gren han skulle välja i duellen mellan de två, vilket naturligtvis ledde till stort bråk.

Jemide bad däremot om ursäkt, men det är frågan om allting verkligen är reparerat mellan dem. Oavsett blir det spännande för tittarna att se hur det ska gå för dem och Robinson i sin helhet nu när kartan ritas om med tre lag. Kanske visar det sig vara ett framgångsrikt recept som produktionen kommer att hålla fast vid under framtida säsonger.

Här ser du Hayes ursäkt till Mattias: 

"Robinson" 2022 sänds i vanlig ordning på TV4 och streamas på C More

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL