Sandra Cucaranos cancer under Robinson 2022

Sandra Cucaranos cancer under Robinson 2022

Filmtopp
05 april 2022 kl. 07:04

Chockerade tittarna med tuffa beskedet

Innan inspelningen av Robinson 2022 fick deltagaren Sandra Cucarano veta att hon var allvarligt sjuk i cancer. "Jag är så jävla ledsen", säger hon i programmet.

När måndagens avsnitt av nya Robinson rullade kom det fram att den 25-åriga deltagaren Sandra Cucarano testat positivt för COVID-19. Därför fick hon lämna programmet, men i hennes avskedsmeddelande till tittarna avslöjade hon någonting mycket tyngre än så för tittarna. 

– Det är dags att berätta en sak för er, säger Sandra Cucarano i avsnittet, och förklarar vidare att hon har cancer:

–  Den verkliga anledningen till att jag är här, är att jag har en hjärntumör. Man vet ännu inte om den är godartad eller elakartad. Robinson har alltid varit en dröm för mig, så jag ville göra det här innan jag skulle opereras. Jag skulle vinna det här. 

TV4 kände inte till Sandra Cucaranos sjukdom

I en intervju med Aftonbladet avslöjar Sandra att produktionen inte förstod att hon var sjuk:

– Jag nämnde det i förbifarten men skojade bort det sen. 

Inför säsongens inspelning klarade hon också den rutinmässiga hälsokontrollen utan att stöta på patrull. 

Sandra upptäckte sin sjukdom under en period där hon ofta hade migrän. Efter att mest ha fått fler tabletter mot hennes kraftiga huvudvärk, lyckades hon till slut få till en magnetröntgen som mycket riktigt skulle upptäcka en tumör. En kort tid efter det tunga beskedet fick hon veta att hon hade kommit med i Robinson 2022. Hon ville då använda programmet för att stärka sig inför behandlingen som komma skulle.

– Jag fick ta del av min diagnos hjärntumor genom 1177, något jag inte önskar min värsta fiende, skriver hon i ett inlägg på Instagram: 

Så mår Sandra Cucarano i dag

Sandra är fortfarande sjuk i cancer. För att hålla koll på tumören, så magnetröntgas en gång var tredje månad. Snart är det också dags för henne att genomgå en operation som förhoppningsvis plockar bort hennes tumör. 

Sandra Cucarano medverkade i sammanlagt tolv avsnitt av den pågående säsongen av "Robinson". 

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL